κΑΡΑΒΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ

Το « Καλάθι της Σαρακοστής»

Σκέφτεστε πως θα στρώσετε το τραπέζι σας με σαρακοστιανά εδέσματα? Βρέθηκε η «λύση» σε ένα ακόμη καλάθι,  αυτό της Σαρακοστής .

Νέο μέτρο που ξεκινάει από σήμερα ανακοινώθηκε και αφορά την περίοδο της Σαρακοστής. Με στόχο όπως και το προηγούμενο καλάθι του νοικοκυριού την ανακούφιση του οικογενειακού προϋπολογισμού για την περίοδο της νηστείας μέχρι το Πάσχα.

Έτσι λοιπόν από σήμερα και μέχρι το Πάσχα τα σουπερμάρκετ που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη δράση    « Το καλάθι του νοικοκυριού» προσθέτουν στις λίστες τους προϊόντα με αυξημένη εποχική ζήτηση.

 

Τι περιλαμβάνει

 

Χαλβά, νηστίσιμες σαλάτες (αλοιφές – π.χ. μελιτζανοσαλάτες, ταραμοσαλάτες) καθώς και δύο τουλάχιστον είδη από κατεψυγμένα θαλασσινά.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Το καλάθι του νοικοκυριού» θα πρέπει να προσθέσουν στο «καλάθι της Σαρακοστής» τουλάχιστον δύο είδη από τα παραπάνω για όσο διαρκεί η περίοδος της Σαρακοστής.

Στο υπάρχων “καλάθι του νοικοκυριού” συμπεριλαμβάνονται ήδη διάφορα νηστίσιμα τρόφιμα, όσπρια και  κατεψυγμένα λαχανικά.

Λαγάνα δεν έχει

Στο «καλάθι της Σαρακοστής» δεν περιλαμβάνονται οι λαγάνες, καθώς είναι ένα είδος που πωλείται στα αρτοποιεία, τα οποία  δεν συμμετέχουν στο καλάθι του νοικοκυριού.

Επομένως μια που σας μεταφέρουμε την συγκεκριμένη είδηση να σας δώσουμε και μια συνταγή για λαγάνα αφού αλεύρι θα υπάρχει σε αυτό το καλάθι να αξιοποιήσετε και τις μαγειρικές σας δεξιότητες.

Λαγάνα από την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου

λαγάνα