Το πολυβραβευμένο ξενοδοχείο της Auberge Resorts Collection υπερθεματίζει την Ελληνική γαστρονομία και φέτος με το ανανεωμένο μενού του Λευτέρη Λαζάρου.   Στο Ημεροβίγλι, το κοσμοπολίτικο χωριό της

Με εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου και μεγάλο ενδιαφέρον για τα Κυκλαδίτικα Προϊόντα ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου το 14ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας « Νίκος Τσελεμεντές» στη

Η Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων ανακοινώνει στους παραγωγούς μέλη της ότι, από την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022 και σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα, θα πρέπει

  Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, στο πλαίσιο της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων, πρόκειται να συμμετέχει με δικό της περίπτερο στο 13ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας για το Επώνυμο Ελληνικό Κρασί Η αναβάθμιση της οινικής εμπειρίας και της εμπειρίας φιλοξενίας στη χώρα μέσω της ανάδειξης του Επώνυμου Ελληνικού Κρασιού

«Ανοίγω μια φιάλη δροσερή Σαντορίνη, γεμίζω το ποτήρι μου με το εκλεκτό κρασί και σας καλωσορίζω στις σελίδες αυτού του βιβλίου. Δεν είμαι οινολόγος, αρχαιoλόγος

Μπροστά την μηχανή του πρωτογενούς τομέα στην Σαντορίνη φιλοδοξεί να βάλει φέτος,  ο διακεκριμένος σεφ και ιδιοκτήτης του φημισμένου εστιατορίου Βαρούλκο, Λευτέρης Λαζάρου. Το εστιατόριο

  Το λεύκωμα « Σαντορίνη- Με τις ρίζες στο ηφαίστειο» της δημοσιογράφου Μερόπης Παπαδοπούλου από τις Εκδόσεις ΜΙΛΗΤΟΣ θα παρουσιαστεί στην Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων, Santo

Με δύο δώρα από τις Κυκλάδες και δύο από τα Δωδεκάνησα συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά στον διεθνή διαγωνισμό World Food Gift Challenge της IGCAT

Πέντε διακεκριμένοι chef’s, αποδέχθηκαν την πρόσκληση- πρόκληση του οινοποιείου Μπουτάρη στη Σαντορίνη αποκωδικοποιώντας την «Μοντέρνα εκδοχή της παράδοσης». Δημιούργησαν ιδιαίτερες γεύσεις βασισμένες στα αρώματα και τα