«Ανοίγω μια φιάλη δροσερή Σαντορίνη, γεμίζω το ποτήρι μου με το εκλεκτό κρασί και σας καλωσορίζω στις σελίδες αυτού του βιβλίου. Δεν είμαι οινολόγος, αρχαιoλόγος

Μπροστά την μηχανή του πρωτογενούς τομέα στην Σαντορίνη φιλοδοξεί να βάλει φέτος,  ο διακεκριμένος σεφ και ιδιοκτήτης του φημισμένου εστιατορίου Βαρούλκο, Λευτέρης Λαζάρου. Το εστιατόριο

  Το λεύκωμα « Σαντορίνη- Με τις ρίζες στο ηφαίστειο» της δημοσιογράφου Μερόπης Παπαδοπούλου από τις Εκδόσεις ΜΙΛΗΤΟΣ θα παρουσιαστεί στην Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων, Santo

Με δύο δώρα από τις Κυκλάδες και δύο από τα Δωδεκάνησα συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά στον διεθνή διαγωνισμό World Food Gift Challenge της IGCAT

Πέντε διακεκριμένοι chef’s, αποδέχθηκαν την πρόσκληση- πρόκληση του οινοποιείου Μπουτάρη στη Σαντορίνη αποκωδικοποιώντας την «Μοντέρνα εκδοχή της παράδοσης». Δημιούργησαν ιδιαίτερες γεύσεις βασισμένες στα αρώματα και τα

Διακρίθηκαν τα κρασιά της Santo Wines στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Decanter. Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως διαγωνισμούς όπου διαγωνίστηκαν 18.094 οίνοι από 56

Η Σαντορίνη επιλέχθηκε για να ξεκινήσει το μονοπάτι του Οινοτουρισμού, δήλωσε στο Santorini Magazine η υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη σχετικά με την επιλογή της Σαντορίνης για

Η επανέναρξη της εστίασης και του τουρισμού θέτει και πάλι κάποια πολύ σημαντικά ζητήματα, ένα από αυτά είναι η γαστρονομία και τα ελληνικά προϊόντα. Ακούμε και

Ένα ενδιαφέρον δωρεάν εκπαιδευτικό 12ήμερο σεμινάριο Γαστρονομίας, διοργανώνουν το ΚΕΚ Γεννηματάς, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Λέσχη Αρχιμαγείρων  από τις 16 έως τις 28 Απριλίου.   Το ΚΕΚ

Στην ψηφιακή έκθεση της 40ης Διεθνούς Έκθεσης Οίνων, London Wine Fair στις 17-19 Μαΐου προτίθεται να λάβει μέρος η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την προβολή

banner

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ