Τον εθνικό σχεδιασμό οινικού τουρισμού, και συγκεκριμένα την ανάπτυξη την προβολή και την προώθηση των ελληνικών κρασιών, των οποίων η ποιοτική αναγνώριση τους έχει ξεπεράσει

Η επανέναρξη της εστίασης και του τουρισμού θέτει και πάλι κάποια πολύ σημαντικά ζητήματα, ένα από αυτά είναι η γαστρονομία και τα ελληνικά προϊόντα. Ακούμε και

Ένα ενδιαφέρον δωρεάν εκπαιδευτικό 12ήμερο σεμινάριο Γαστρονομίας, διοργανώνουν το ΚΕΚ Γεννηματάς, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Λέσχη Αρχιμαγείρων  από τις 16 έως τις 28 Απριλίου.   Το ΚΕΚ

Στις μέρες μας οι διατροφικές συνήθειες άλλαξαν για πολύ κόσμο, αρκετοί πια επιλέγουν η διατροφή τους να είναι Vegeterian ή Vegan. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα

Σε δημόσια διαβούλευση θέτει το Υπουργείο Τουρισμού δέσμη προτάσεων για την αναδιάρθρωση, συστηματοποίηση και ανάπτυξη του Γαστρονομικού Τουρισμού. Τα αποτελέσματα της δημόσιας διαβούλευσης θα αξιοποιηθούν προς

Διασφαλισμένα θα είναι 100 προϊόντα της ΕΕ, μεταξύ τους 4 Ελληνικά και 1 Κυπριακό, που φέρουν γεωγραφικές ενδείξεις και θα προστατεύονται νομικά από απομιμήσεις και

Την έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων στο χώρο της γαστρονομίας έχουν προκαλέσει τα νέα γραμματόσημα των ΕΛΤΑ που απεικονίζουν ελληνικά παραδοσιακά φαγητά, ζητώντας την απόσυρση τους. Τα

Ο άνθρωπος που συνέδεσε τη ζωή του με την ελληνική γαστρονομία, ο πρεσβευτής της όπως τον αποκαλούν Γιώργος Χατζηγιαννάκης με το πολυβραβευμένο εστιατόριο Σελήνη, μετακόμισε

Την ισχυρή ταυτότητα του Νοτίου Αιγαίου ως διεθνή γαστρονομικό τουριστικό προορισμό αναδεικνύει το νέο διαφημιστικό σποτ για την Γαστρονομία, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Η στρατηγική αυτή

Aνοιχτή ολοήμερη γευστική δοκιμή, για τους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους στους χώρους της εστίασης, κάβες, ξενοδοχεία κλπ. πραγματοποιείται σήμερα 28 και αύριο 29 Ιουλίου στο

banner

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ