Στην διεθνή τουριστική έκθεση Πολυτελείας και Β2Β Arabian Travel Market (ATM) 2022, που πραγματοποιήθηκε στο Dubai, από τις 09 έως 12 Μαΐου βρέθηκε αντιπροσωπεία της

Οι «ανεξερεύνητες” γηγενείς ποικιλίες κρασιού τεσσάρων περιφερειών της Ελλάδας, παρουσιάστηκαν μέσα στην εβδομάδα από τον βραβευμένο με αστέρι Michelin chef Ollie Dabbous, σε ένα από

«Ανοίγω μια φιάλη δροσερή Σαντορίνη, γεμίζω το ποτήρι μου με το εκλεκτό κρασί και σας καλωσορίζω στις σελίδες αυτού του βιβλίου. Δεν είμαι οινολόγος, αρχαιoλόγος

Το λεύκωμα « Σαντορίνη- Με τις ρίζες στο ηφαίστειο» της δημοσιογράφου Μερόπης Παπαδοπούλου από τις Εκδόσεις ΜΙΛΗΤΟΣ θα παρουσιαστεί στην Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων, Santo

Μπροστά την μηχανή του πρωτογενούς τομέα στην Σαντορίνη φιλοδοξεί να βάλει φέτος,  ο διακεκριμένος σεφ και ιδιοκτήτης του φημισμένου εστιατορίου Βαρούλκο, Λευτέρης Λαζάρου. Το εστιατόριο

  Το λεύκωμα « Σαντορίνη- Με τις ρίζες στο ηφαίστειο» της δημοσιογράφου Μερόπης Παπαδοπούλου από τις Εκδόσεις ΜΙΛΗΤΟΣ θα παρουσιαστεί στην Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων, Santo

Με δύο δώρα από τις Κυκλάδες και δύο από τα Δωδεκάνησα συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά στον διεθνή διαγωνισμό World Food Gift Challenge της IGCAT

Με τη συμμετοχή 15 οινοποιείων θα πραγματοποιηθεί έκθεση και γευσιγνωσία σαντορινιών οίνων τελευταίας εσοδείας 2021, την Κυριακή 17 Απριλίου 2022, από τις 12:00 μέχρι τις

Πέντε διακεκριμένοι chef’s, αποδέχθηκαν την πρόσκληση- πρόκληση του οινοποιείου Μπουτάρη στη Σαντορίνη αποκωδικοποιώντας την «Μοντέρνα εκδοχή της παράδοσης». Δημιούργησαν ιδιαίτερες γεύσεις βασισμένες στα αρώματα και τα

Τον εθνικό σχεδιασμό οινικού τουρισμού, και συγκεκριμένα την ανάπτυξη την προβολή και την προώθηση των ελληνικών κρασιών, των οποίων η ποιοτική αναγνώριση τους έχει ξεπεράσει

banner

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ