Μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου η υποβολή των προτάσεων για την συμμετοχή των παραγωγών Νοτίου Αιγαίου στον Διεθνή Διαγωνισμό Δώρων Γαστρονομίας 2024 Μέχρι την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου

Aegean Cuisine o κατάλογος του δικτύου μεγαλώνει συμβάλλοντας ουσιαστικά στη  βιωσιμότητα των παραγωγών των Κυκλάδων Μεγάλωσε ο κατάλογος των πιστοποιημένων προϊόντων που παράγονται στις Κυκλάδες από

Συνάντηση ενημέρωσης για την προετοιμασία του Φακέλου υποψηφιότητας για την εγγραφή της "Παραδοσιακής Τυροκομίας των Κυκλάδων"  στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας της UNESCO

Παράταση κατάθεσης αιτήσεων για τον Δ’ κύκλο αξιολόγησης κυκλαδίτικων προϊόντων που θα προτείνονται από το δίκτυο Aegean Cuisine Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στον Δ’ κύκλο αξιολόγησης κυκλαδίτικων προϊόντων που θα προτείνονται από το δίκτυο Aegean Cuisine. Σε συνέχεια της επιτυχημένης ολοκλήρωσης

Γευστική δοκιμή εσοδείας 2023 στη Γιορτή του Αγίου Αβερκίου στην " Canava Roussos"  στη μέσα Γωνιά.   Με γευστική δοκιμή οίνων της σοδειάς του 2023 θα γιορταστεί

Πρόσκληση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων σε τοπικούς παραγωγούς για τον Δ κύκλο αξιολόγηση κυκλαδίτικων προϊόντων για το Aegean Cuisine Τους τοπικούς παραγωγούς των κυκλάδων προσκαλεί το Επιμελητήριο

Toυ Γιάννη Καρακάση MW   ''Tradition is not the worship of ashes but the preservation of fire.'' Η ιστορία του Νυχτεριού είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσα όντας ένα

  Η εκπαίδευση των επαγγελματιών αλλά και η καθιέρωση των ελληνικών κρασιών ΠΟΠ και ΠΓΕ στον παγκόσμιο οινικό χάρτη είναι το αντικείμενο της Ελληνικής Ακαδημίας Οίνου

Οι προοπτικές για τον ελληνικό τουρισμό στο σύνολό του είναι θετικές, με τη χώρα μας να συγκαταλέγεται στα πέντε ισχυρότερα τουριστικά brands διεθνώς, ωστόσο το

Hot Stuff
banner