Νέο Δωρεάν webinar από το Επιμελητήριο Κυκλάδων

Δωρεάν webinar ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων για όλους τους επαγγελματίες με θέμα το νέο τοπίο που διαμορφώνεται στον Τουριστικό Κλάδο και πως αυτό επηρεάζει την Οικονομία των Κυκλάδων.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως οι νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν από την πανδημία άλλαξαν και τις συνήθειες και τις συμπεριφορές των επισκεπτών. Με βάση τα νέα δεδομένα επηρέασαν τους κανόνες λειτουργίας της τουριστικής αγοράς διεθνώς.

Η ανάγκη να σκιαγραφηθεί το νέο τοπίο του τουριστικού κλάδου και η θέση των Κυκλάδων, ως τουριστικός προορισμός, μέσα σε αυτό είναι περισσότερο επιτακτική από ποτέ σημειώνει το Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Το νέο ΔΩΡΕΑΝ webinar θα διεξαχθεί σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά, που από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης της πανδημίας έχει διεξάγει ολοκληρωμένες μελέτες για τις νέες συνθήκες στον τουρισμό με θέμα «Το νέο τοπίο του Τουριστικού Κλάδου, με τα έως σήμερα δεδομένα, στην εποχή της πανδημίας και πώς αυτό επηρεάζει την ανάπτυξη της Οικονομίας των Κυκλάδων».

 

Ποια είναι τα θέματα που θα προσεγγίσει

 

-Τι αλλάζει στο μοντέλο Τουρισμού.

-Ποιες είναι οι νέες αξίες, ανάγκες, συνήθειες των Τουριστών.

-Πώς επηρεάζονται, άμεσα ή έμμεσα, όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι, όπως το εμπόριο, η εστίαση, η φιλοξενία, κ.λπ.

-Ποια είναι τα νέα επιχειρηματικά μοντέλα που αναδύονται.

-Τι αλλαγές αναμένονται στη συνολική στρατηγική και πολιτική για τον Τουρισμό.

 

Σε ποιους απευθύνεται

Το webinar απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο, ο οποίος δραστηριοποιείται στις Κυκλάδες και είναι μέλος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

 

Πότε θα διεξαχθεί

Το Webinar θα είναι διήμερο και θα διεξαχθεί , την Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, ώρες 17:00-19:00 με εισηγήτρια την Δρ. Γεωργία Ζούνη, Διδάκτωρ Τουριστικού Marketing στο Τμήμα Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και στα μεταπτυχιακά προγράμματα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του University of Kent.

Θα πραγματοποιηθεί μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας που διαθέτει το Επιμελητήριο Κυκλάδων και θα καλύπτει την ταυτόχρονη συμμετοχή έως και 1000 σημείων.

 

Πώς να συμμετέχετε

Οι ενδιαφερόμενοι έως την Τρίτη 24 Νοεμβρίου στις 14.00 πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην .

Μετά την δήλωση συμμετοχής θα σας σταλεί στο e-mail που δηλώσατε στη φόρμα συμμετοχής ένας ειδικός σύνδεσμος για τη σύνδεση με την πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης, μία ώρα πριν την έναρξη του προγράμματος κάθε ημέρας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η σύνδεση θα πρέπει να γίνει με το e-mail εγγραφής προκειμένου να δοθεί  σε κάθε συμμετέχοντα, που θα παρακολουθήσει το διήμερο εκπαιδευτικό webinar, η βεβαίωση παρακολούθησης.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης.