Ισχυρό μήνυμα ασφάλειας για τους νόμιμους και φόβου για τους παράνομους, η εξιχνίαση της δολοφονίας

 

Γρήγορη και αποτελεσματική χαρακτήρισε την εξιχνίαση της δολοφονίας στη Σαντορίνη, ο Έπαρχος Θήρας Χ. Δαρζέντας με ευχαριστήρια επιστολή που εξέδωσε προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμανλάκη.

«η έκπληξη ήταν μεγάλη καθώς η υπόθεση εξιχνιάστηκε σε ελάχιστο χρόνο και ο δράστης συνελήφθη» αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο κ. Δαρζέντας .

« Η επιτυχία σας γίνεται μεγαλύτερη όταν, τόσο σε εμάς τους μόνιμους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες μας, δίνεται ένα ισχυρό μήνυμα ασφάλειας για τους νόμιμους και φόβου για τους παράνομους». Ευχαριστώντας όσους βοήθησαν στην υπόθεση της εξιχνίασης της δολοφονίας και το ΑΤ Θήρας, ο κ. Δαρζέντας στην επιστολή αναφέρει ότι,  «η αναμενόμενη λειτουργία της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Θήρας, θα συμβάλλει ακόμα περισσότερο στην ασφαλέστερη διαβίωση των συμπατριωτών μας»

 

Σας παραθέτουμε την επιστολή του Επαρχου Θήρας Χ. Δαρζέντα

«Θέμα: Συγχαρητήρια Επιστολή.

Αξιότιμε κύριε Αρχηγέ.

Σαν Έπαρχος της Π. Ε. Θήρας αλλά και σαν Πρόεδρος της Ένωσης Πολυτέκνων Σαντορίνης θα ήθελα να συγχαρώ την Ελληνική Αστυνομία για την γρήγορη και αποτελεσματική εξιχνίαση του εγκλήματος που διεπράχθει στη Σαντορίνη.

Ένα έγκλημα που για όλους μας θα χρειαζόταν αρκετό χρόνο και επίπονη δουλειά για να είχαμε κάποιο αποτέλεσμα. Η έκπληξη ήταν μεγάλη όταν σε ελάχιστο χρόνο η Ελληνική Αστυνομία διέπραξε στο ακέραιο το καθήκον της και συνέλαβε τον δράστη.

Η επιτυχία σας γίνεται μεγαλύτερη όταν, τόσο σε εμάς τους μόνιμους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες μας, δίνεται ένα ισχυρό μήνυμα ασφάλειας για τους νόμιμους και φόβου για τους παράνομους.

Κύριε Αρχηγέ.

Όλοι οι συμπατριώτες μου, δι’ εμού, σας συγχαίρουν, σας ευχαριστούν και σας παρακαλούν να διαβιβαστούν στην Διοικητή και στο προσωπικό του Α. Τ. Θήρας και σε όσους άλλους βοήθησαν τα θερμά μας συγχαρητήρια.

Σας ευχαριστούμε επίσης για την αναμενόμενη λειτουργία της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Θήρας κάτι που θα συμβάλλει ακόμα περισσότερο στην ασφαλέστερη διαβίωση των συμπατριωτών μας» .