Απευθείας πτήσεις από 6 χώρες στη Σαντορίνη με 8 δρομολόγια από την AEGEAN το 2021

Η Σαντορίνη συνέβαλε σημαντικά στη διατήρηση της τουριστικής περιόδου και την ελκυστικότητα της χώρας μας το καλοκαίρι που μας πέρασε, επισημαίνει με επιστολή του στον Δήμαρχο Θήρας Α. Σιγάλα, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της AEGEAN Ε. Βασιλάκης .

Αποτέλεσε ακόμη και εν μέσω πανδημίας δημοφιλή προορισμό τονίζει ο πρόεδρος της AEGEAN επιστολή του, στο πλαίσιο της ενημέρωσης του Δημάρχου για την δημιουργία νέας βάσης στο νησί που θα ξεκινήσει το 2021 με προγραμματισμένες πτήσεις από 6 χώρες  Ιταλία, Γερμανία, Αγγλία Γαλλία, Ισπανία Ελβετία με 8 δρομολόγια σε Μιλάνο, Ρώμη, Βενετία, Λονδίνο, Μόναχο, Παρίσι , Μαδρίτη, και Ζυρίχη .

Οι πτήσεις από την περιφέρεια προς το εξωτερικό θα ξεκινήσουν το Μάϊο και τον Ιούνιο του 2021 και είναι ήδη προς διάθεση στα συστήματα κρατήσεων για να υποστηριχθεί η πρόσβαση στους προορισμούς αλλά και να δώσει η εταιρεία στους επιβάτες την ευκαιρία να εκμεταλευτούν τις early booking” προσφορές από τα κατά τόπους καταλύμματα.

Ο διαχρονικός στόχος της AEGEAN σημειώνεται στην επιστολή είναι η ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και η στήριξη των τοπικών κοινωνιών και η ενίσχυση του τουρισμού.

Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους τουριστικούς πράκτορες του κλάδου και φυσικά τις τοπικές αρχές προκειμένου να ενισχύσει την ελκυστικότητα των ελληνικών προορισμών τόσο σε παραδοσιακές αγορές όσος και σε νέες.

Ευελπιστώ σύντομα αφού κερδίσουμε όλοι μαζί και αυτή τη μάχη να ενώσουμε ξανά τις προσπάθειες μας για την ανάκαμψη του τουρισμού και της οικονομίας του νησιού, καταλήγει η επιστολή του προέδρου του ΔΣ της AEGEAN προς τον Δήμαρχο Θήρας Αντώνη Σιγάλα.

 

Στη Σαντορίνη, νέα βάση της Αegean, για απευθείας δρομολόγια εξωτερικού το 2021!

Ένας ακόμη στόχος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Σαντορίνης επιτυγχάνεται αναφέρει σε ανάρτηση του ο Σύλλογος.