Α. Σιγάλας: Λύση οφείλει να δώσει η Κυβέρνηση στο θέμα της ΑΕΜΥ

Για το θέμα των εξωδίκων που έστειλε η διοίκηση της ΑΕΜΥ σε εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, με τα οποία ζητά την επιστροφή χρημάτων από τους εργαζόμενους με το αιτιολογικό ότι οι μισθοί τους υπολογιζόταν με λάθος κριτήρια, ο Δήμαρχος Θήρας μετά από ερώτηση της επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Θήρας, Μ. Π. Αργυρού κατά την συνεδρίαση του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας , μεταξύ άλλων ανέφερε:

Λύση στο συγκεκριμένο θέμα οφείλει να δώσει η Κυβέρνηση. Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι η λύση θα δοθεί από την Κυβέρνηση τις επόμενες ημέρες, ανέφερε ο Δήμαρχος Θήρας.

Ο Δήμος έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνταν από την πλευρά του και με την ΑΕΜΥ και το Υπουργείο Υγείας .

Χρήματα  δεν υπάρχουν για να επιστραφούν από τους εργαζόμενους, άλλωστε για τους εργαζόμενους στον τομέα Υγείας και το Γ. Νοσοκομείο Θήρας πρέπει να αυξηθεί η χρηματοδότηση καθώς οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες και λόγω της αντιμετώπισης της πανδημίας, επισήμανε ο Αντώνης Σιγάλας κατά την τοποθέτηση του στην ερώτηση της Μ. Αργυρού.