Υπεγράφη η σύμβαση για την επισκευή του Γυμνασίου – Λυκείου Σερίφου

 

Σύμβαση για την επισκευή του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου και Λυκείου Σερίφου υπέγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γ. Λεονταρίτης.

Οι εργασίες αφορούν την εξασφάλιση της στατικής επάρκειας της σχολικής μονάδας και θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέσα στους επόμενους τρεις μήνες.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΕΠ 567) και είναι συνολικού ύψους 121.520 €. Ανάδοχος του έργου είναι ο «Αργύριος Δ. Σταματέλος Πολιτικός Μηχανικός ΕΔΕ» .

«Η προσπάθειά μας για τη συντήρηση και βελτίωση των σχολικών υποδομών στα νησιά μας συνεχίζεται. Μέχρι σήμερα έχει διατεθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων το ποσό των 3.656.500,00€ για τη συντήρηση των σχολικών μονάδων και στο πλαίσιο αυτού εντάσσεται και η επισκευή του Γυμνασίου και Λυκείου Σερίφου.

Στη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε οφείλουμε να συμβάλουμε όλοι στην εύρυθμη λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας, θέτοντας ως απόλυτη προτεραιότητα τις πραγματικές ανάγκες της μαθητικής κοινότητας», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.