Ξεκινά σήμερα στο ΔΑΠΠΟΣ το 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θήρας και Θηρασίας

Εκπλήξεις και απίστευτες δημιουργίες των παιδιών περιμένουν σήμερα μικρούς και μεγάλους στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ όπου ανοίγει τις πόρτες του το 7ο μαθητικό φεστιβάλ Θήρας και Θηρασίας που διοργανώνει η Θηραϊκή Εταιρεία Τεχνών Γραμμάτων και Επιστημών.

Οι μαθητές των σχολείων της Σαντορίνης και τις Θηρασιάς μαζί με πολλούς μαθητές σχολείων των Κυκλάδων που συμμετέχουν φέτος στο Φεστιβάλ, θα δώσουν  στο κοινό μέσα από τις δημιουργίες τους την δική τους οπτική για τον τόπους τους, την τεχνολογία, τις τέχνες και τις επιστήμες.

Ζωγραφική, Χορός, Μουσική, Ρομποτική, Εικαστικές δημιουργίες είναι μερικά από τα όσα θα δουν όσοι επισκεφθούν τον χώρο του Φεστιβάλ  στις 25 και 26 Μαϊου. Στο φεστιβάλ θα παρουσιαστούν ζωντανά όλες οι παραστάσεις – παρουσιάσεις των μαθητών, ενώ οι εικαστικές δημιουργίες θα εκτεθούν στους εκθεσιακούς χώρους του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ από 24 Μαΐου – 01 Ιουνίου 2024.

Η έναρξη του φεστιβάλ είναι στις 17:30 στο ΔΑΠΠΟΣ στο Καρτεράδο και η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Το υλικό από το 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θήρας & Θηρασίας 2024 θα προβληθεί και διαδικτυακά από την ιστοσελίδα (www.thiret.org) και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (fb: @thiret2006) της Θηραϊκής Εταιρείας Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ είναι συνδιοργάνωση της Θηραϊκής Εταιρείας Επιστημών Γραμμάτων και Τεχνών του Δήμου Θήρας με κύριο χορηγό τον Kisiris Music Lab.

 

Το πρόγραμμα