Θέατρο: “Ευτυχισμένος Πρίγκηπας” του Οσκαρ Ουάϊλντ στις 20:30 στην Κάναβα Ρούσσος στην Επισκοπή Γωνιάς

Θεατρική παράσταση “Eυτυχισμένος Πρίγκηπας” του Οσκαρ Ουάιλντ θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 25 Μαϊου στην Κάναβα Ρούσσος στην Επισκοπή Γωνιάς Θήρας στις 20:30 και διοργανώνεται από τον Παγκράτιο Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Καμαρίου.

Ηθοποιοί και καλλιτέχνες της Θεσσαλονίκης από την ομάδα Add Action θα ενσαρκώσουν το παραμύθι του Οσκαρ Ουάιλντ  με μια φρέσκια ματιά στην ιστορία δίνοντας σύγχρονες προεκτάσεις με κύριο στόχο να τεθεί το ερώτημα για την θέση της ενσυναίσθησης στη σύγχρονη ζωή…

Η ιστορία του «Ευτυχισμένου Πρίγκιπα» είναι αρκετά σύντομη και απλή. Ένα χελιδόνι, το οποίο αποδημεί προς την Αίγυπτο για τον χειμώνα, χάνεται σε μία πόλη και βρίσκει καταφύγιο κάτω από το άγαλμα του Ευτυχισμένου Πρίγκιπα, ενός πρίγκιπα, ο οποίος δεν είχε γνωρίσει ποτέ τι σημαίνει θλίψη και κακουχίες. Το άγαλμα του Πρίγκιπα ζωντανεύει και ζητάει από το χελιδόνι να βοηθήσει τους αναξιοπαθούντες με βαρύ όμως τίμημα και για τους δυο.

Με τα φτερά ενός χελιδονιού ταξιδεύουμε στις πιο απίστευτες ιστορίες που συμβαίνουν δίπλα μας αλλά δεν τις έχουμε προσέξει.
Με τα φτερά ενός χελιδονιού πετάμε σε νέα μέρη αφήνοντας πίσω τη συνηθισμένη μας διαδρομή.
Με τα φτερά ενός χελιδονιού φεύγουμε από την «ακινησία» μας για να γνωρίσουμε τον κόσμο.

Με τα φτερά ενός χελιδονιού και την «χρυσή» καρδιά ενός Πρίγκιπα φτιάχνουμε τον κόσμο από την αρχή, μέσα από τα μάτια των άλλων, το μοίρασμα, τη φαντασία, το παιδικό παιχνίδι, την ομορφιά!

Κείμενο-σκηνοθεσία: Εύα Στέφα.
Παίζουν: Γιάννης Ξενιτόπουλος, Θεοδώρα Μωυσιάδου, Δήμητρα Κουλαξίζη

ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ: 8 ΕΥΡΩ