Θετικός στον κορονοϊό εργαζόμενος στον Δήμο Θήρας

Εργαζόμενος στο Δήμο Θήρας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Θήρας μετά από διενέργεια τεστ την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου και την λήψη των αποτελεσμάτων στις 2 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Θήρας ο εργαζόμενος απείχε από την εργασία του από την Τετάρτη στις 28 Οκτωβρίου και έχουν ληφθεί ήδη όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως προληπτική απολύμανση και σφράγισμα του κτιρίου που εργαζόταν ο υπάλληλος του Δήμου.  Ακολουθείται η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ορίζει ο ΕΟΔΥ για ανάλογες περιπτώσεις και τον έλεγχο της διασποράς του ιού.

«Ο Δήμος Θήρας ανακοινώνει ότι μετά τη διενέργεια τεστ την Παρασκευή 30/10/2020 διαγνώσθηκε σήμερα Δευτέρα 02/11/2020 θετικός στον κορωνοϊό, εργαζόμενός του, ο οποίος απείχε από την εργασία του ήδη, από την Τετάρτη 28/10/2020.
Για προληπτικούς λόγους το κτίριο που εργαζόταν ο υπάλληλος απολυμάνθηκε και σφραγίσθηκε προσωρινά.
Ενημερώνουμε ότι στο Δήμο μας τηρούνται απαρέγκλιτα όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα από την έναρξη της πανδημίας και καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου που η Σαντορίνη βρίσκεται στη ζώνη αυξημένης επιτήρησης.
Σε συνεννόηση με το ΕΟΔΥ εφαρμόζονται και στη συγκεκριμένη περίπτωση τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.