Πτωχοκομείο Θήρας: Πότε και Που θα γίνει ο εμβολιασμός των ηλικιωμένων και των εργαζομένων

Επιστολή με την οποία ρωτά πότε και που θα γίνει ο εμβολιασμός των φιλοξενουμένων και των εργαζομένων στο Πτωχοκομείο Θήρας, απέστειλε στην Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης , Δόμνα Μιχαηλίδου , ο Διευθυντής του Πτωχοκομείου Θήρας Ε. Λειβαδάρος.

Στην επιστολή του ο Διευθυντής του Πτωχοκομείου Θήρας αναφέρει, πως παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες για επικοινωνία τόσο τηλεφωνικά όσο και ηλεκτρονικά και μετά την αποστολή του Πίνακα Στοιχείων Ωφελουμένων, δεν έχουν ενημερωθεί ακόμη για τον εμβολιασμό των φιλοξενουμένων και των εργαζομένων του Πτωχοκομείου Θήρας.

Σημειώνοντας ότι έχουν υποβάλει ερώτημα στο Υπουργείο Υγείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση depminister@moh.gov.gr για τυχόν ένταξη των φιλοξενουμένων στον εμβολιασμό από το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας.

Ο Διευθυντής του Πτωχοκομείου ζητά την έγγραφη ενημέρωση για την ημερομηνία του εμβολιασμού προκειμένου να προετοιμαστούν αν τυχόν χρειαστεί, για τον εμβολιασμό των ηλικιωμένων και των εργαζομένων του Ιδρύματος.