Νέος κύκλος εκπαιδευτικών webinar του Επιμελητηρίου Κυκλάδων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Νέο κύκλο εκπαιδευτικών webinar ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι σ ένα περιβάλλον συνεχώς μεταβαλλόμενο και άμεσα συνδεδεμένο με τις διεθνείς εξελίξεις στη δημόσια υγεία η γνώση είναι το σημαντικότερο όπλο των επιχειρήσεων.

Ο νέος εκπαιδευτικός κύκλος ξεκινά με ένα ΔΩΡΕΑΝ webinar με θέμα «Η γνώση των νέων δεδομένων είναι η δύναμή μας για την προετοιμασία της φετινής σεζόν» που απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο, που δραστηριοποιείται στις Κυκλάδες και είναι μέλος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Το webinar αυτό θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Μαρτίου , 17.00-19.00, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και καλύπτει την ταυτόχρονη συμμετοχή έως και 1000 σημείων.

Εισηγήτριες θα είναι η Δρ. Γεωργία Ζούνη, Διδάκτωρ Τουριστικού Marketing στο Τμήμα Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και συνιδρυτής της μεγαλύτερης τουριστικής κοινότητας OpenTourism, και η Υβόννη Παπαστεφάνου, Ψυχολόγος, ΜΑ Ιατρική Σχολή Εθνικού Καποδοστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, BSc Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης – τέως Επιστημονική Συνεργάτη κινητής μονάδας ψυχικής υγείας ΝΑ Κυκλάδων, με έδρα την Νάξο και ακτίνα δράσης σε 12 νησιά.

Η Δρ Γεωργία Ζούνη, στο πρώτο μέρος του webinar με θέμα «Προετοιμάζοντας την επόμενη ημέρα της πανδημίας: Προκλήσεις κι Ευκαιρίες για τις νησιωτικές επιχειρήσεις», θα μιλήσει για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε και να αναμένουμε το 2021, στη νέα τουριστική σεζόν, σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, στην εποχή της πανδημίας.

Στο δεύτερο μέρος η Υβόννη Παπαστεφάνου στην ομιλία της με θέμα «Προτάσεις για μια δυναμική, ευέλικτη και δημιουργική αντιμετώπιση της κρίσης» θα δείξει το δρόμο για την αποτελεσματική διαχείριση του στρες μετά από μια παρατεταμένη περίοδο lockdown, αναμονής και αβεβαιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον σύνδεσμο https://forms.gle/nKdtMRMSyDaXsaac9 έως την Τετάρτη 3 Μαρτίου και ώρα 14.00.

Για τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν στο e-mail που έχουν δηλώσει στη φόρμα συμμετοχής έναν ειδικό σύνδεσμο για τη σύνδεση με την πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης, μία ώρα πριν την έναρξη του προγράμματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η σύνδεση θα πρέπει να γίνει με το e-mail εγγραφής προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο κάθε συμμετέχοντας και να λάβει τη σχετική βεβαίωση παρακολούθησης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης και δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του Επιμελητηρίου.