Μικρές οι ζημιές λόγω της κακοκαιρίας στη Σαντορίνη- Προσοχή στις μετακινήσεις

Μικρές είναι οι ζημιές που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία μέχρι στιγμής στο νησί της Σαντορίνης.

Το πρόβλημα  εντοπίζεται κυρίως στην περιοχή του Μονόλιθου και συγκεκριμένα στη ΔΕΗ , όπως μας ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Θήρας Σπύρος Δρόσος σε επικοινωνία που είχε μαζί του το Santorini Magazine.

΄Εγιναν ήδη κάποιες εργασίες προκειμένου να αποκατασταθούν προσωρινά οι ζημιές που προκλήθηκαν, καθώς χώματα και πέτρες βρέθηκαν στο οδόστρωμα και απομακρύνθηκαν, αλλά και κάδοι απορριμμάτων αλλάξανε θέσεις λόγω του δυνατού αέρα.

Ο κ. Δρόσος εφιστά την προσοχή των κατοίκων καθώς μπορεί να υπάρχουν προβλήματα και σε άλλα σημεία του νησιού και να μην έχουν ακόμη εντοπισθεί. Η κακοκαιρία συνεχίζεται και πρέπει να προσέχουμε όλοι.

Αύριο το πρωί δήλωσε ο Αντιδήμαρχος,  θα συνεχιστούν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών και θα γίνει και επιμελής έλεγχος για τυχόν επιπλέον προβλήματα  στο νησί.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ΕΜΥ έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο καιρού και το Λιμεναρχείο Θήρας ανακοίνωση με την οποία ζητά την προσοχή των κατοίκων για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων και τη λήψη των απαραίτητων μέτρων από το Λιμενικό Ταμείο Θήρας και το Αλιευτικό καταφύγιο Βλυχάδας.