Με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος ξεκίνησαν οι συναντήσεις του νέου ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ξ.Ε.Ε. Αλέξανδρο Βασιλικό πραγματοποίησαν ο πρόεδρος Α. Παγώνης και ο αντιπρόεδρος Α. Πατηνιώτης της Ε.Ξ.Σ.

 

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας επέλεξε το νέο ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης για την πρώτη επίσημη συνάντηση μετά την ανάδειξη του νέου ΔΣ.

Οι νεοεκλεγέντες, Αντώνης Παγώνης Πρόεδρος και Ανδρέας Πατηνιώτης Αντιπρόεδρος, της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης πραγματοποίησαν  την πρώτη συνάντηση τους, το απόγευμα της Πέμπτης 21  Δεκεμβρίου με τον πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Αλέξανδρο Βασιλικό όπου τους συνεχάρει για την εκλογή και παρουσίασε  τις δράσεις του Ξ.Ε.Ε. Μεταξύ άλλων συζητήθηκε το πλαίσιο μιας στενότερης συνεργασίας μεταξύ της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

 

Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΕΞΣ επεσήμαναν πως στην συνάντηση τέθηκαν οι βάσεις μια βαθύτερης και ουσιαστικής συνεργασίας με στόχο την συμμετοχή της Σαντορίνης στις δράσεις του ΞΕΕ καθώς και την ενημέρωση των μελών της ΕΞΣ  για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του ΞΕΕ.