Κλειστά 15 και 16 Φεβρουαρίου τα Σχολεία στο Δήμο Θήρας

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Θήρας θα παραμείνουν κλειστά στις 15 και 16 Φεβρουαρίου με απόφαση του Δημάρχου Θήρας Αντώνη Σιγάλα.

Οι μαθητές θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα τους με τηλεδιάσκεψη.

Η απόφαση ελήφθη για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών και να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα καθώς αναμένονται θυελλώδεις άνεμοι έως 10 μποφόρ τις επόμενες ημέρες και χαμηλές θερμοκρασίες, γεγονός που καθιστά αδύνατο τον προαυλισμό και τον αερισμό των σχολικών τάξεων, για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού.

Σας παραθέτουμε την απόφαση του Δημάρχου Θήρας Α. Σιγάλα :

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ ΤΗΝ 15 & 16 Φεβρουαρίου 2021

 

Ο Δήμαρχος Θήρας αποφασίζει την αναστολή λειτουργίας την 15 και 16 Φεβρουαρίου 2021 όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Θήρας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και συγκεκριμένα των θυελλωδών ανέμων και της χαμηλής θερμοκρασίας που θα επικρατήσουν στην περιοχή μας.

Η ανωτέρω απόφαση ελήφθη προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών, η αποφυγή ατυχημάτων και η αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, αφού λόγω των ανωτέρω συνθηκών δεν θα είναι εφικτός ο προαυλισμός και ο αερισμός των σχολικών αιθουσών.

Σημειώνεται ότι η εκπαιδευτική λειτουργία δεν θα διακοπεί αλλά θα πραγματοποιηθεί κανονικά μέσω τηλεκπαίδευσης