Καθίζηση υπέστη το οδόστρωμα στην περιοχή «Στάβλοι» στο Καμάρι, σε εξέλιξη οι εργασίες του Δήμου

Καθίζηση δημιουργήθηκε στο οδόστρωμα νωρίς σήμερα το πρωί δίπλα στους «Σταύλους» στο Καμάρι.

Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή τα συνεργεία με τα μηχανήματα του Δήμου, όπου διαπίστωσαν μετά τις πρώτες εργασίες,  πως υπήρχε  μεγάλη σπηλαίωση από παλιούς αποροφητικούς βόθρους που λειτουργούσαν στο παρελθόν και αυτός ήταν ο λόγος που υποχώρησε το οδόστρωμα.


Η εικόνα μετά την εξέλιξη των πρώτων εργασιών, είναι πολύ διαφορετική απ΄ότι αρχικά φαινόταν από την καθίζηση του οδοστρώματος.
Αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο κ. Δρόσο, με την βοήθεια των συνεργείων και των μηχανημάτων του Δήμου έχει γίνει διάνοιξη της τάφρου περίπου 25 μέτρα,  ενώ εκτιμάται ότι θα χρειαστεί να γίνει μεγαλύτερη διάνοιξη περίπου 200 μέτρα,  για να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες που απαιτούνται για να αποκατασταθεί το σημείο και να παραδοθεί ασφαλές για χρήση  και να μην έχουμε και στο μέλλον τέτοια φαινόμενα.

Αύριο το μεσημέρι  ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Σ. Δρόσος  θα έχουμε την πρώτη εκτίμηση για το πόσο θα διαρκέσουν οι εργασίες αποκατάστασης .

Το σημείο όπου έχει υποστεί καθίζηση βρίσκεται δίπλα ακριβώς από τους «Σταύλους» του Καμαρίου και δεν έχει σχέση με τον κεντρικό δρόμο του οικισμού.

Στο σημείο βρέθηκαν επίσης από την πρώτη στιγμή και ο Αντιδήμαρχος Γρηγόρης Μαντούσης με την πρόεδρο της Κοινότητας Καμαρίου κ. Μαριάννα Πελέκη.