Εξιχνιάστηκε η υπόθεση του ξενοδόχου στην Οία

Για 200 ευρώ δολοφονήθηκε ο ξενοδόχος που βρέθηκε απανθρακωμένος στο κατάλυμα του στη Σαντορίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες o ξενοδόχος που βρέθηκε απανθρακωμένος το πρωί της Παρασκευής στο κατάλυμα του δολοφονήθηκε από έναν 20χρονο αλλοδαπό. Ο φόνος ήταν αποτέλεσμα καυγά μεταξύ του ξενοδόχου και του 20χρονου αλλοδαπού εργάτη, που φέρεται να είχε πάει να ζητήσει 200 ευρώ που όφειλε ο άτυχος άνδρας, από τον περασμένο χρόνο για εργασίες που είχε προσφέρει ο δράστης.

Το χρονικό της έρευνας

Οι αστυνομικές αρχές μετά τις έρευνες που ξεκίνησαν την Παρασκευή και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας ,εντόπισαν έναν άνδρα νεαρής ηλικίας να κινείται στην περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο. Χθες το πρωί, τον προσήγαγαν για ανάκριση όπου  δεν άργησε να ομολογήσει.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, στην κατάθεση του ισχυρίστηκε πως επισκέφτηκε τον ξενοδόχο για να ζητήσει τα χρήματα που του όφειλε, λογομάχησαν και σύμφωνα με τον δράστη ο ξενοδόχος τον χτύπησε. Στη συνέχεια φέρεται να είπε πως θόλωσε και άρχισε να χτυπάει τον ξενοδόχο έως ότου να χάσει τις αισθήσεις του, τον μετέφερε στη ρεσεψιόν όπου και συνέχισε να τον χτυπάει . Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό διαπίστωσε ότι ο ξενοδόχος ήταν νεκρός και τότε τον περιέλουσε με αλκοόλ και έβαλε φωτιά στο πτώμα του, προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη .

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή εξετάζανε το ενδεχόμενο της δολοφονίας καθώς είχαν βρεθεί στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου κηλίδες αίματος . Ο χώρος του ξενοδοχείο ελέγχθηκε εξονυχιστικά . Όπως μπορείτε να διακρίνεται στις φωτογραφίες ο έλεγχος για αποτυπώματα σε κάθε επιφάνεια του ξενοδοχείου είναι εμφανής.

 

 

Ένα άλλο στοιχείο επίσης σοβαρό, που ισχυροποίησε την άποψη πως πρόκειται για δολοφονία από την πρώτη στιγμή που κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία ήταν ότι, η φωτιά ήταν εντοπισμένη και περιορισμένη στο σώμα του ξενοδόχου. Ο χώρος δεν παρουσίαζε κανένα στοιχείο παραβίασης και το χρηματοκιβώτιο ήταν ανέπαφο.  Στις κάμερες ασφαλείας ο δράστης φαίνεται να κινείται στην περιοχή του ξενοδοχείου λίγο πριν γίνει η κλήση στην πυροσβεστική. Αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που οδήγησαν τις αστυνομικές αρχές στον δράστη ο οποίος ομολόγησε το έγκλημα, σύμφωνα πάντα με  πληροφορίες.

Η εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας του άτυχου άνδρα αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ώρες από τις Αστυνομικές αρχές.