«Αποτελεσματική η δράση της Ελληνικής Αστυνομίας στη Σαντορίνη»

 

Ευχαριστήριο μήνυμα προς όσους συμμετείχαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης του θανάτου του ξενοδόχου στην Σαντορίνη, εξέδωσε ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας. Κρίνοντας αποτελεσματική την δράση της αστυνομίας ο Δήμαρχος Θήρας συνεχάρει τα στελέχη και την ηγεσία της καθώς και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την  διελεύκανση της υπόθεσης .

 

Η επιστολή του Δημάρχου Θήρας, Αντώνη Σιγάλα:

 

«Αποτελεσματική η δράση της Ελληνικής Αστυνομίας στη Σαντορίνη

 

Αισθάνομαι την υποχρέωση να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας για την άμεση και αποτελεσματική παρέμβασή τους στην εξιχνίαση του εγκλήματος που διεπράχθη στη Σαντορίνη με θύμα συμπατριώτη μας.

Διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των Σαντορινιών επιθυμώ να εκφράσω την ευαρέσκειά μου προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοΐδη και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Μ. Καραμαλάκη, τον Διοικητή και το προσωπικό του Α.Τ. Θήρας, τους αστυνομικούς της Δ.Ε.Ε., το κλιμάκιο της Υ.Δ.Ε.Ζ.Ι. και τον Υποστράτηγο Γενικής Αστυνομικής Δ/νσης Νοτίου Αιγαίου, για τον άψογο τρόπο με τον οποίο έφεραν σε πέρας την αποστολή τους.

Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να συνδράμουμε με κάθε τρόπο το έργο των αστυνομικών δυνάμεων, έχοντας ως προτεραιότητα την προστασία της ασφάλειας, της ζωής και της ιδιοκτησίας των συμπολιτών μας αλλά και των επισκεπτών του νησιού μας.

Πρώτιστο μέλημά μας, να παραμείνει η Σαντορίνη ένας ασφαλής τόπος και ένας ασφαλής προορισμός για όλους”.