Έφεση της ΑΕΜΥ στην επαναπρόσληψη των τεσσάρων απολυμένων του Γ. Ν. Θήρας

Στην προσβολή της πρωτόδικης απόφασης του δικαστηρίου, για την επαναπρόσληψη τεσσάρων απολυμένων προχώρησε η ΑΕΜΥ εν μέσω πανδημίας, σημειώνει σε ανακοίνωση της η συντονιστική επιτροπή της Οργάνωσης μελών Σύριζα Προοδευτική Συμμαχία Θήρας.

Η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της απόφασης και η παραπομπή της υπόθεσης στο Εφετείο, γεννά εύλογα ερωτήματα για το μέλλον και των υπολοίπων υπαλλήλων στην καθαριότητα του Γ.Ν. Θήρας,  επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής της Οργάνωσης μελών Σύριζα Προοδευτική Συμμαχία Θήρας.

 

Ερωτηματικά για την έφεση της ΑΕΜΥ στην επαναπρόσληψη των τεσσάρων απολυμένων του Γ.Ν. Θήρας

 

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί η απόφαση της Διοίκησης της ΑΕΜΥ να προσβάλλει την πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου για την επαναπρόσληψη τεσσάρων απολυμένων, επί κυβέρνησης της Ν.Δ. ,υπαλλήλων του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας εν μέσω της πανδημίας.

 

Η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της απόφασης και η παραπομπή της υπόθεσης στο Εφετείο γεννά εύλογα ερωτήματα για το μέλλον και των υπόλοιπων υπαλλήλων στην καθαριότητα του Γ.Ν. Θήρας.

 

Μήπως η παραχώρηση της καθαριότητας σε ιδιωτικά συμφέροντα είναι ειλημμένη απόφαση;

 

Μήπως η Κερκόπορτα των ΣΔΙΤ ανοίγει στο Γ.Ν. Θήρας από τον τομέα της καθαριότητας; ή έχει ξεκινήσει από άλλα τμήματα και προχωράει στην καθαριότητα ; », καταλήγει η ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής της Οργάνωσης μελών Σύριζα Προοδευτική Συμμαχία Θήρας.