Δωρεά τριών μονάδων αιμοκάθαρσης στο Γ.Ν Θήρας από την SeaJets

Στην Δωρεά  τριών ολοκληρωμένων μονάδων αιμοκάθαρσης προχώρησε η ακτοπλοϊκή εταιρεία SeaJets προς το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας .

Σε ευχαριστήριο μήνυμα για τη Δωρεά της SeaJet, για την θωράκιση της υγείας ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας, μεταξύ άλλων εύχεται η ενέργεια αυτή να βρει μιμητές, για την πιο αποτελεσματική προστασία της υγείας όλων μας:

“Επιθυμώ να συγχαρώ και να ευχαριστήσω δημόσια την ακτοπλοϊκή εταιρία SeaJets και προσωπικά τον υπεύθυνο Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης κ. Μάριο Ηλιόπουλο για την ευγενική του προσφορά προς τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά.

Ο κος Ηλιόπουλος, σε μια οικονομικά δύσκολη για τις επιχειρήσεις του κλάδου εποχή, δώρισε προς το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας τρεις ολοκληρωμένες μονάδες αιμοκάθαρσης.

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ανταποκρίθηκε στην εθνική προσπάθεια θωράκισης του συστήματος υγείας και κυρίως στην ανάγκη βελτίωσης των υπηρεσιών υγείας στα νησιά μας.

Εύχομαι η ενέργεια αυτή του κ. Ηλιόπουλου να βρει μιμητές έτσι ώστε να προστατευτούν πιο αποτελεσματικά η υγεία και η ζωή των συνανθρώπων μας σε μια εποχή που η απειλή του κορωνοϊού μεγαλώνει.”