Διαδικτυακή ενημέρωση για την ενίσχυση των ΜμΕ που επλήγησαν από τον Covid-19

Διαδικτυακή εκδήλωση προκειμένου να ενημερωθούν οι επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων που επλήγησαν από την πανδημία του COVID-19, για την Δράση «Ενίσχυση ΠΜΜΕ που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στο Νότιο Αιγαίο» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014-2020»,  διοργανώνει το Επιμελητήριο Κυκλάδων σε συνεργασία με την ΕΛΑΝΕΤ.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις καθώς και η διαδικασία πιθανής ένταξης της επιχείρησής τους είναι το αντικείμενο της ενημέρωσης. H διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στις 14.30.

Η υπεύθυνη του Ε.Π. «Νοτίου Αιγαίου 2014-2020» κα Μαρία Πουρναρά και ο κος Δημήτρης Αραμπατζόγλου, στελέχη της ΕΛΑΝΕΤ θα αναλύσουν τους βασικούς άξονες της Δράσης και θα απαντήσουν σε ερωτήματα των επιχειρηματιών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον σύνδεσμο και θα τους σταλεί το απαραίτητο link για τη σύνδεση τους στην πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης.

Η φόρμα θα παραμείνει ανοιχτή έως την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στις 22.00 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης.

Στο πλαίσιο της Δράσης, ενισχύονται μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19. Η δημόσια χρηματοδότηση καλύπτει Κεφάλαιο Κίνησης ίσο με το 50% των εξόδων της επιχείρησης το 2019 με ελάχιστο ποσό επιχορήγησης 5.000,00 € και μέγιστο 30.000,00 €.