Ανοίγουν τα κομμωτήρια τις επόμενες μέρες- Ανοιχτά και τα Super Markets την Κυριακή

Το άνοιγμα των κομμωτηρίων ανακοίνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών μετά από επικοινωνία που είχε με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη το ερχόμενο Σάββατο 12 Δεκεμβρίου ή την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου θα ανοίξουν τα κομμωτήρια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

«Στο πλαίσιο του σταδιακού ανοίγματος της αγοράς, αναμένεται τις επόμενες ημέρες –Σάββατο ή Κυριακή- να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα κομμωτήρια.

 

Αυτό έγινε γνωστό μετά από επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άνοιγμα των συγκεκριμένων επιχειρήσεων θα προηγηθεί καθώς κρίνεται ότι μπορούν να εφαρμοστούν με ακρίβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Όλες οι λεπτομέρειες για το πότε ακριβώς και πως θα ανοίξουν κι άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, αναμένεται να ξεκαθαρίσει αύριο Παρασκευή 11/12, σε σχετικές ανακοινώσεις που θα γίνουν από την κυβέρνηση, όπως προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας».

 

«Ασφαλώς τα κομμωτήρια έχουν προτεραιότητα για άνοιγμα» , τόνισε ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Ανέφερε επίσης πως «Αυτή την Κυριακή επιτρέπεται να είναι ανοικτά τα σούπερ μάρκετ. Είναι προαιρετικό για όποιο θέλει να ανοίξει».