Ξεκινούν οι εγγραφές στα Τμήματα Παραδοσιακών Χορών και στη Φιλαρμονική του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ

Ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα Παραδοσιακών Χορών για παιδιά και ενήλικες, και στη Φιλαρμονική του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ για την εκπαιδευτική χρονιά 2023 – 2024.

Η συμμετοχή στα μαθήματα είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

 

Τμήματα Παραδοσιακών Χορών

 

Τμήμα παραδοσιακών χορών για παιδιά

Μπορούν να εγγραφούν μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου,

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη στα παιδικά τμήματα (19:00 – 22:00), στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

 

Τμήμα παραδοσιακών χορών ενηλίκων

Μπορούν να εγγραφούν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στα τμήματα ενηλίκων (19:00 – 22:00) υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου Ξιάρχου Σταματίνας, στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

 

Φιλαρμονική

Στη Φιλαρμονική του Οργανισμού μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή παιδιά από οκτώ ετών και άνω, αλλά και ενήλικες, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να διδαχθούν πνευστά και κρουστά όργανα και κυρίως να αγαπήσουν τη μουσική.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννοήσεως με το μαέστρο της Φιλαρμονικής κ. Γεροντάκη Μιχάλη.

 

Πως και πότε γίνονται οι εγγραφές

Για τα τμήματα παραδοσιακών χορών οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν απευθείας τις αιτήσεις τους στη χοροδιδάσκαλό Σταματίνα Ξιάρχου την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 (19:30 – 21:30) και την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 (19:30 – 21:30) στα Γραφεία Διοίκησης του Οργανισμού, ενώ όσον αφορά στη Φιλαρμονική ο κ. Γεροντάκης θα δέχεται αιτήσεις καθημερινά από τις 18:00 έως τις 20:00 στο τηλέφωνο 6945019604.

Επίσης,  μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα www.dappos-santorini.com τα έντυπα των αιτήσεων και να υποβάλλετε την εγγραφή σας είτε ηλεκτρονικά μέσω e-mail στο dappossantorini@gmail.com, είτε δια ζώσης στον Οργανισμό (Δευτ- Παρ, 8:30-14:30).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22860 24828.

Την αίτηση εγγραφής μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ:

Αίτηση εγγραφής -Φιλαρμονική

Αίτηση εγγραφής – Τμήμα Παραδοσιακών Χορών για παιδιά

Αίτηση εγγραφής – Τμήμα Παραδοσιακών Χορών για ενήλικες