«Το μεγάλο μας Τσίρκο» απ τη Θεατρική Ομάδα Θήρας Εν Οδώ

«Ανοίγουμε την πρώτη σελίδα ενός βιβλίου που ο Πολιτισμός θα είναι με κεφαλαίο το Π» λέει στο SantoriniMagazine.gr o Δημήτρης Γάκης συγγραφέας και θεατροπαιδαγωγός τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «… στο νησί αυτό ο Πολιτισμός ίσως είναι μια ξεχασμένη ιστορία».

Με την εμβληματική παράσταση «Το Μεγάλο μας Τσίρκο» η νεοσύστατη θεατρική ομάδας Θήρας ΕΝ ΟΔΩ θα παρουσιαστεί στο κοινό μετά από 11 μήνες προετοιμασίας, την Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 20:30, στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας «Δ.Νομικός» στη Βλυχάδα.

Ο κ. Αντώνης Γάκης μας μιλάει για το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλη ” Το Μεγάλο μας Τσίρκο”, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της παράστασης, τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την ασφάλεια των ηθοποιών και των θεατών και μας αποκαλύπτει την ημερομηνία της 2ης παράστασης «Το Μεγάλο μας Τσίρκο» στη Σαντορίνη.

Η παράσταση θα φιλοξενηθεί στην Ίο στο θέατρο Οδυσσέας Ελύτης στις 13-14 Αυγούστου 2020. Όπως και η παιδική παράσταση “Οι Βάτραχοι” της επαγγελματικής θεατρικής ομάδας του κ.Αντώνη Γάκη.

Οσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια θα μπορούν να προσέρχονται αυστηρά από τις 18:00 – 20:00. Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και την έξοδο είναι απαραίτητη.