Το Δημοτικό Σχολείο της Οίας άλλαξε

Τις δημιουργικές παρεμβάσεις- συντηρήσεις, παρουσιάζοντας μια σειρά φωτογραφιών με τη νέα όψη του Δημοτικού Σχολείου Οίας,  ανακοίνωσε σήμερα η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θήρας, δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα συνεργεία άρχισαν πριν από λίγο καιρό τις εργασίες συντήρησης και ανακατασκευής του σχολείου.

Οι εργασίες αποκάλυψαν ,  την αναγκαιότητα συντήρησης της σχολικής μονάδας, καθώς όπως βλέπετε στο φωτογραφικό υλικό, το περιβάλλον, πριν την αφαίρεση διαφόρων υλικών,  δεν ήταν και το πιο υγιές για τα παιδιά.

 

 

 

 

 

 

Οι χώροι ανακατασκεύαστηκαν, συντηρήθηκαν και επιδιορθώθηκαν, αξιοποιώντας τους εσωτερικούς  και τους εξωτερικούς χώρους του σχολείου .

 

Νέα έπιπλα πήρανε τη θέση των παλιών.

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι τοίχοι του σχολείου γέμισαν ζωγραφιές,  δημιουργώντας   ένα χαρούμενο καθαρό και υγιές περιβάλλον για τους μικρούς μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της Οίας.

 

 

 

Στην ανακοίνωση της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου,  που υπογράφει ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Στεφανάκης, επισημαίνεται πως στις προτεραιότητες του Δήμου Θήρας, είναι η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός των σχολικών κτηρίων παραθέτοντας το άλπουμ των φωτογραφιών από τις παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν.

Γνωρίζουμε ότι ανάλογες παρεμβάσεις έχουν γίνει και σε άλλα εκπαιδευτικά κτήρια στο νησί, εμείς να ευχηθούμε να συνεχιστούν,  κάνοντας την ζωή των μαθητών και των εκπαιδευτικών πιο ευχάριστη και το περιβάλλον πιο υγιές.