Στο Κλειστό Γυμναστήριο συνεχίζεται η Εθελοντική Αιμοδοσία στη Σαντορίνη

 

Στο Κλειστό Γυμναστήριο- ΔΑΠΠΟΣ, θα συνεχιστεί αύριο Πέμπτη 13 Μαϊου η Εθελοντική Αιμοδοσία,  της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης,  που ξεκίνησε στις 8 Μαίου και θα ολοκληρωθεί στις 16 Μαϊου.

Οι εθελοντές αιμοδότες μπορούν να αιμοδοτήσουν στο κλειστό Γυμναστήριο από τις 9:00 το πρωί έως τη 13:00 και το απόγευμα από τις 17:00- 21:00,  όπου θα βρίσκεται το κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού.

 

Σήμερα το Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο, όπου πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία,  επισκέφθηκε η Αντιδήμαρχος Υγείας,  του Δήμου Θήρας, Σοφία Κίτσου .Στον προσωπικό της λογαριασμό σε κοινωνικό δίκτυο δημοσίευσε φωτογραφίες από την επίσκεψη και αναφέρει:

 

“Κατά την σημερινή μου επίσκεψη είχα την χαρά να μιλήσω με τον επικεφαλής του κλιμακίου αιμοδοσίας του Νοσοκομείου του Ερυθρού Σταυρού κ. Γιώργο Μπόλλα , τα μέλη του κλιμακίου , την ακούραστη κ. Λίτσα Πετίνη , Πρόεδρο του Συλλόγου Στήριξης του Νοσοκομείου ,την αγαπητή κ. Ευαγγελία Ζαράνη και τις επίσης ακούραστες Φωτεινή Μελέτη και Δήμητρα Ξαγοράρη, που στελεχώνουν την γραμματειακή υποστήριξη.


 

 

 

 

 

 

Οι εθελοντές αιμοδότες τόσο κατά την προσέλευση ,όσο και κατά την αποχώρησή τους χαμογελούσαν ικανοποιημένοι που αιμοδότησαν και φέτος!

78 νέοι αιμοδότες προστέθηκαν στους παλαιότερους!

Δεν είναι τυχαίο ότι η αιμοδοσία στην Σαντορίνη είναι πρώτη στην Ελλάδα και ανάμεσα στις πρώτες καλύτερες αιμοδοσίες στην Ευρώπη!

Αυτή η εβδομάδα είναι γιορτινή γιά τα νησιά μας! Είναι η γιορτή του μεγαλύτερου δώρου προς τον συνάνθρωπο! Εύγε σε όλους!”

 

Η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης στην επίσημη σελίδα της σε κοινωνικό δίκτυο δημοσίευσε κείμενο του Γ. Μπόλλα Διευθυντή του τμήματος Αιμοδοσίας ΓΝΑ ” Κοργιαλένειο- Μπενάκειο” , ΕΕΣ, σχετικά με τους κατοίκους του νησιού και την αιμοδοσία της Σαντορίνης .