Ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις – 2η ευκαιρία – Βασικοί άξονες και καινοτομίες

Ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση την Παρασκευή 14 Μαίου στις 16:00 διοργανώνει το Επιμελητήριο Κυκλάδων με θέμα τους βασικούς άξονες και τις καινοτομίες του ν. 4738/2020 «Ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις – 2η ευκαιρία» με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Φώτη Κουρμούση.

 

Μετά την παρουσίαση, οι προσκεκλημένοι του Επιμελητηρίου, ο Ειδικός Γραμματέας κ. Φώτης Κουρμούσης και τα στελέχη της ΕΓΔΙΧ, θα απαντήσουν σε ερωτήσεις για τα ακόλουθα:

 

  • Για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ο οποίος προβλέπει και αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία σε έως 240 δόσεις

 

  • Τη διαδικασία πτώχευσης – απαλλαγής οφειλών φυσικών & νομικών προσώπων και παροχής 2ης ευκαιρίας

 

  •  Την πρόνοια για τα ευάλωτα νοικοκυριά και την προστασία της 1ης κατοικίας

 

  •  Το ρόλο των επιστημονικών κλάδων

 

Τόσο οι εκπρόσωποι επιχειρήσεων, όσο και τα φυσικά πρόσωπα (νοικοκυριά) που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση στον σύνδεσμο:

https://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=1002&articleid=59785 προκειμένου να τους αποσταλεί το απαραίτητο link, μέσω του οποίου θα λάβουν μέρος στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται έως και την Παρασκευή 14 Μαίου 2021, στη 13:00, λόγω του αναμενόμενου ενδιαφέροντος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.