Προσλήψεις Επικουρικού Προσωπικού Πληρωμάτων Ασθενοφόρων για την στελέχωση του ΕΚΑΒ. Τι διευκρινίζεται για τους Επικουρικούς γιατρούς

Υπεγράφη σήμερα η απόφαση για την πρόσληψη 250 ατόμων με συμβάσεις 2 ετών ως Επικουρικό Προσωπικό κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων στην Αττική , μέσω της πλατφόρμας της 1ης ΥΠΕ από τον Υπουργό Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Η πλατφόρμα της 1ης ΥΠΕ ανοίγει αύριο και θα παραμείνει ανοιχτή έως και τις 28 Ιουλίου.

Σε ανακοίνωση του Υπουργείου  Υγείας,  σχετικά με τις προσλήψεις επικουρικών ιατρών, διαφόρων ειδικοτήτων, στα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας όλης της χώρας διευκρινίζεi ότι:

Η διαδικασία πρόσληψης ιατρών είναι απλή. Κάθε Υγειονομική Περιφέρεια τηρεί κατάλογο αιτούντων ιατρών, ο οποίος επικαιροποιείται καθημερινά. Σε αυτό τον κατάλογο, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ.

Όσον αφορά στους επικουρικούς ιατρούς του ΕΚΑΒ, οι αντίστοιχες αιτήσεις υποβάλλονται στην κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας.

Οδηγίες για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.moh.gov.gr/articles/newspaper/proslhpseis-diorismoi/epikoyrikoi-iatroi/3293-thrhsh-katalogoy-epikoyrikwn-iatrwn-kai-diadikasia-topothethshs