Προσεγγίστε τα παιδιά σας με θετική επικοινωνία. Μάθετε πως, σήμερα διαδικτυακά στις 17:30

Γονείς και εκπαιδευτικοί παιδιών, προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας (έως και ΣΤ Δημοτικού) μπορούν σήμερα διαδικτυακά  στις 17:30, να παρακολουθήσουν την εκδήλωση της Κινητής Μονάδα Ψυχικής Υγείας ΝΑ Κυκλάδων, με θέμα:

«Πως μπορώ να ενισχύσω τη θετική επικοινωνία με το παιδί μου? Η ενεργητική ακρόαση στην επικοινωνία γονέα – παιδιού».  

 

Η ενημέρωση αφορά θέματα, σχετικά με την επικοινωνία των γονιών με τα παιδιά αλλά και την θετική προσέγγιση που είναι απαραίτητο εφόδιο.

 

Η γνώση πώς να το κάνετε με τον καλύτερο τρόπο, προσφέρεται από τους ειδικούς που θα είναι κοντά σας, για να σας λύσουν απορίες και ίσως μετά από την εκδήλωση επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο που μέχρι σήμερα αντιμετωπίζατε τα παιδιά σας.

 

Για να συμμετέχετε πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή ΕΔΩ

https://zoom.us/meeting/register/tJcqcuCppzosH93VLZsuJiiVh4My1n4eCrhS

Εισηγήτρια στην εκδήλωση θα είναι η Παναγιώτα Τούμπα  Κλινική ψυχολόγος, Επιστημονικά υπεύθυνη της Κ.Μ.Ψ.Υ. ΝΑ Κυκλάδων.

 

Σημειώνεται ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες και αφορά κατά προτεραιότητα τους κατοίκους των νησιών των ΝΑ Κυκλάδων(Νάξος, Σαντορίνη, Αμοργός, Ίος, Σίκινος, Φολέγανδρος, Ανάφη, Θηρασιά, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Δονούσα, Κουφονήσι)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας ΝΑ Κυκλάδων στο τηλέφωνο: 2285026982