Παγκράτιος Σύλλογος: Έρχονται Χριστούγεννα, ώρα για Σινεμά- ” Κουραμπιέδες από Χιόνι” στο Villagio

Μια ολοκαίνουργια Ελληνική Χριστουγεννιάτικη ταινία” Κουραμπιέδες από Χιόνι”  στο Villagio

Mια ανοιχτή πρόσκληση για μικρά και μεγάλα παιδιά απευθύνει  ο Παγκράτιος Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος  να παρακολουθήσουν την  ολοκαίνουρια Ελληνική Χριστουγεννιάτικη ταινία “Κουραμπιέδες από Χιόνι”  που θα προβληθεί στο Villagio 3D Digital Cinema στο Καμάρι .

Με την  ευγενική χορηγία  του Villagio 3D Digital Cinema Kamari   η ταινία θα προβληθεί δωρεάν  το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 12:00

Οι ” Κουραμπιέδες στο Χιόνι” θα σας μεταφέρουν σε ένα πανέμορφο ορεινό χωριό, όπου ένας ιδιόρρυθμος ζαχαροπλάστης, ο κύριος Παναγιώτης (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος) αναγκάζεται λόγω συνθηκών να κρύψει από όλους στο σπίτι του την μικρούλα Φανή (Αριάδνη Βελλή).

Γρήγορα τα δυο εγγόνια του (Σπύρος Ντούγιας, Στέλλα Μουρίκη) και ένας φίλος τους (Στρατής Ζαχαρής) ανακαλύπτουν την κρυμμένη Φανή και έτσι σχηματίζεται η συμμορία των πέντε. Τα τέσσερα παιδιά και ο κύριος Παναγιώτης ζουν μια υπέροχη περιπέτεια μεταξύ πραγματικότητας και παραμυθιού. Πρέπει όμως πρώτα να ξεγελάσουν τους πάντες. Την κόρη του κυρίου Παναγιώτη (Κατερίνα Γερονικολού), τον γιατρό του χωριού (Μελέτης Ηλίας) και γενικώς όλους τους κατοίκους της μικρής κοινωνίας. Τα εμπόδιά τους είναι άπειρα κι αφού περάσουν από χίλιες δυο ανατροπές και δοκιμασίες, θα αποκαλυφθούν και θα χρειαστεί να έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους.

Θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα;

Μένει να το δείτε την προπαραμονή Χριστουγέννων όσοι ανταποκριθείτε στην πρόσκληση του Παγκράτιου Περιβαλλοντικού Συλλόγου /