Ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία στη Σαντορίνη με εντυπωσιακά αποτελέσματα

Η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης έκλεισε αυτό τον Μάιο τα 30 χρόνια ζωής, αγάπης και προσφοράς (Μάιος 1992-Μάιος 2022). Xθες ολοκληρώθηκε στο Γυμνάσιο του Εμπορειου η 61η εθελοντική αιμοδοσία. Τα αποτελέσματα αυτής της εθελοντικής αιμοδοσίας σύμφωνα με την Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης είναι και αυτή τη φορά εξαιρετικά.

Σας παραθέτουμε τα στοιχεία της Τράπεζας Αίματος:

Προσήλθαν 870 αιμοδότες εκ των οποίων απορρίφθηκαν 111

Συγκεντρωθηκαν 759 μονάδες Αίματος

Οι νέοι αιμοδότες ,  έφθασαν τους 135.

Η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς όλους εκείνους που αφιέρωσαν ένα δεκάλεπτο από τον χρόνο τους, για να προσφέρουν το δώρο ζωής στον άγνωστο συνάνθρωπο . Ευχαριστεί το κλιμάκιο της αιμοδοσίας του νοσοκομείου Ερυθρού Σταυρού με επικεφαλής τον Διευθυντή κ. Γιώργο Μπολλα, το οποίο επί 30 χρόνια, προσφέρει τις άριστες υπηρεσίες του με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς κανένα μέχρι σήμερα πρόβλημα.

Η συλλογική προσπάθεια της εθελοντικής αιμοδοσίας στη Σαντορίνη,υπόθεση όλων των φορέων του νησιού μας, στέφθηκε και τούτη την Άνοιξη με επιτυχία.

Ας έχουμε όλοι μας υγεία και δύναμη να συνεχίσουμε το έργο αυτό και το παράδειγμα της Σαντορίνης, να ακολουθήσουν και άλλες περιοχές της χώρας μας .

Με την ευχή να περάσουμε ένα όμορφο καλοκαίρι, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον ερχόμενο Οκτώβριο. Μέχρι τότε να είμαστε όλοι καλά!!