«Οι φίλοι μου κι εγώ» στις 11 Ιουνίου στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας -SAF

Μια μεγάλη γιορτή με χορό και τραγούδι  με τους μαθητές των Δημοτικών και Νηπιαγωγείων Θήρας και Θηρασίας αλλά και τις ζωγραφιές του Ειδικού Σχολείου Φηρών θα πραγματοποιηθεί για τρίτη φορά την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 18:00 στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας SAF (Santorini Arts Factory) στην Βλυχάδα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης  «Οι φίλοι μου κι εγώ» θα τιμηθούν για την προσφορά τους στην εκπαίδευση οι εκπαιδευτικοί Δημήτριος Καφιέρης, Παναγιώτης Θεολόγου, Μαρκετούση Μονεμβασιώτου-Βαλσαμάκη και ο Παιδίατρος Στυλιανός Κατινάκης, επίσης  η μνήμη του εκλιπόντος Γενικού Γραμματέα του Δήμου Θήρας Ιωάννη Ευδαίμων για την ουσιαστική προσφορά του στην βελτίωση της ποιότητας και της λειτουργίας των σχολικών υποδομών.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η Αντιγόνη Ευαγγελάτου και η Αρτεμία Πελεκάνου.Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος Παιδείας  Γιώργος Στεφανάκης, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής  Ζήσης Δρόσος και ο Δήμαρχος Θήρας  Αντώνης Σιγάλας.

Η εκδήλωση είναι  συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας, της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με τους Διευθυντές και Διευθύντριες των Δημοτικών Σχολείων, του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φηρών και των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων των νησιών.