Οι δράσεις του τριημέρου15 έως 17 Δεκεμβρίου στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Συναυλία, χοροί, παραμύθια, προβολές ταινιών και κατασκευές με τα ξωτικά το τριήμερο 15-17 Δεκεμβρίου στο “Χριστουγεννιάτικο Χωριό” του ΔΑΠΠΟΣ

 

Τον… χορό των εκδηλώσεων θα ανοίξει την Παρασκευή 15/12 στις 18:00 το Δημοτικό Σχολείο Ακρωτηρίου, όπου θα πραγματοποιήσει τη χριστουγεννιάτικη σχολική γιορτή του.

Στις 19:30, θα πραγματοποιηθεί μία παράσταση με κάλαντα, σαντορινιές καντάδες και χορούς από τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τη Μικρά Ασία που επιμελείται η Γιάννα Μαυρομμάτη και θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία του Πολιτιστικού & Αθλητικού συλλόγου Ακρωτηρίου, του συλλόγου Βοθωνιατών Θήρας «Παναγιά η Σέργενα», της χορευτικής ομάδας «Πανηγυρόσπιτο» Οίας, του πολιτιστικού – εξωραϊστικού συλλόγου Θήρας «Αγ. Ευστάθιος» και του «Παγκράτιου» Πολιτιστικού – Περιβαλλοντικού συλλόγου Καμαρίου.

 

Το Σάββατο 16/12

 

Από τις 12:00 ο σύλλογος “Ηλιαχτίδα” ξεκινά να φτιάχνει τα χριστουγεννιάτικα στολίδια μαζί με όλους τους μικρούς και μεγάλους που θα βρίσκονται στο Χριστουγεννιάτικου χωριό.

 

Στις 17:00 οι μαθητές του Νηπιαγωγείου Μεγαλοχωρίου θα μας παρουσιάσουν την παράσταση «Φρικαντέλα – Η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα» του Ευγένιου Τριβιζά.

 

Επίσης το Σάββατο 16/12,  τα ξωτικά θα αναλάβουν δράση και στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η προβολή της ταινίας «Μεσόγειος: Πολιορκημένη Θάλασσα».

 

Την Κυριακη 17/12, τα ξωτικά θα ξεκινήσουν στις 12:00 με Eco Κατασκευές και στις 18:00 θα συνεχίσουν με χριστουγεννιάτικες μακαρονοκατασκευές.

Το τριήμερο θα ολοκληρωθεί με τη μπάντα του Γυμνασίου Μεσαριάς, η οποία θα ανέβει στο stage του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ για να μας χαρίσει μια χριστουγεννιάτικη συναυλία σε ρυθμούς ροκ.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους για να περάσετε υπέροχα και να διασκεδάσετε.

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή (16:00 – 22:00)
Σάββατο – Κυριακή & Αργίες (11:00 – 22:00)

Η είσοδος στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» είναι ελεύθερη.

 

Συνδιοργάνωση: Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ – e – Trikala Α.Ε – Περιφέρεια Ν. Αιγαίου