ΟΓΕ Σαντορίνης: Οι σημερινές διεκδικήσεις των γυναικών για μια ζωή όπως αξίζει στον 21ο αιώνα

” Συνέχιση του αγώνα στα βήματα των γυναικών που αγωνίστηκαν για τα δικαιώματα τους”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10/3, η εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η ομάδα γυναικών Σαντορίνης της ΟΓΕ και ο Σύλλογος εργαζομένων Δήμου Θήρας, για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.

Η Μαρία Αργυρού, μέλος της ομάδας και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θήρας, στην ομιλία της αναφέρθηκε στα γεγονότα που καθιέρωσαν την 8η Μάρτη ως παγκόσμια ημέρα της γυναίκας και τόνισε ιδιαίτερα τις σημερινές διεκδικήσεις των γυναικών για μια ζωή όπως αξίζει στον 21ο αιώνα.

Η Ειρήνη Αργυρού, γραμματέας του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Θήρας, στο χαιρετισμό της τόνισε τη σημασία της αλληλεγγύης μεταξύ των γυναικών και την ανάγκη για τη συνέχιση του αγώνα, στα βήματα των γυναικών που αγωνίστηκαν για τα δικαιώματά τους.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο δίκαιο αγώνα του λαού της Παλαιστίνης και ιδιαίτερα των γυναικών, που παλεύουν για μια ελεύθερη πατρίδα.

Ακολούθησε η προβολή της ταινίας της Παλαιστίνιας σκηνοθέτη Μai Masri «3000 νύχτες», που δεν άφησε κανέναν από τους παρευρισκόμενους ασυγκίνητο και αυθόρμητα ακούστηκε το « ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ »