Νέα καμπάνια από τον ΕΟΤ και τη Mastercard για την ανάδειξη του Ελληνικού Τουρισμού

Για την ανάδειξη της Ελλάδας ως κορυφαίου ταξιδιωτικού προορισμού, δεύτερη κατά σειρά κοινή καμπάνια επικοινωνίας δημιουργεί ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και η Mastercard, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους.

Η νέα κοινή καμπάνια προωθεί τη χώρα μας στις αγορές της Γερμανίας, της Δανίας και της Ολλανδίας και θα διαρκέσει από τις 10 Ιουλίου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου.
Βασικός στόχος είναι η ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, μεταξύ των ταξιδιωτών, από τις αγορές της Γερμανίας, της Δανίας και της Ολλανδίας.

Η καμπάνια πραγματοποιείται μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας https://visitgreekdestinations.com/, μέσα από την οποία οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν προτάσεις προορισμών και εμπειριών σε όλη την Ελλάδα, για όλη τη διάρκεια του χρόνου, ενώ διαθέτει αποκλειστικά πακέτα προσφορών και προνομίων για κατόχους καρτών Mastercard®, για τη μετακίνηση και τη διαμονή τους.

Επίσης, οι επισκέπτες έχουν άμεση πρόσβαση και στην πλατφόρμα της Mastercard, “Priceless Cities” ώστε να μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία σειρά ανεκτίμητων εμπειριών αποκλειστικά για τους κατόχους Mastercard, ειδικά σχεδιασμένων για να φέρουν ακόμα πιο κοντά τον επισκέπτη με τη χώρα μας.

Παράλληλα, η πλατφόρμα λειτουργεί και ως κόμβος, παρέχοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να αποκτήσουν εύκολα τη νέα mobile εφαρμογή Visit Greece, που δημιουργήθηκε από τον ΕΟΤ και αποτελεί την επίσημη τουριστική εφαρμογή της χώρας.

Η καμπάνια επικοινωνίας είναι στην αγγλική και στη γερμανική γλώσσα.

«Ο ΕΟΤ ενώνει τις δυνάμεις του με την Mastercard, ένα από τα σημαντικότερα brands παγκοσμίως. Είναι μία στρατηγική συνεργασία, που ξεκινήσαμε για πρώτη φορά τον περασμένο Ιανουάριο. Μία συνεργασία που ισχυροποιεί την θέση του τουριστικού μας προϊόντος στις διεθνείς αγορές. Η πανδημία του κορονοϊού μας ανάγκασε να διακόψουμε τον περασμένο Μάρτιο την πολύ επιτυχημένη καμπάνια, προϊόν συνεργασίας ΕΟΤ και Mastercard. Τώρα όμως πιάνουμε ξανά το νήμα από την αρχή και επανερχόμαστε ακόμα πιο δυναμικά και πιο στοχευμένα. Η διεθνής καμπάνια προβολής της χώρας μας είναι ήδη σε πλήρη εξέλιξη. Γι΄ αυτό και δίνουμε μεγάλη σημασία στις συνεργασίες μας με ισχυρούς «παίκτες» της παγκόσμιας αγοράς, όπως ακριβώς αξίζει στην χώρα μας και στο τουριστικό της προϊόν», δήλωσε ο Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού .

«Είμαστε υπερήφανοι για τη συνεχή ανάπτυξη της συνεργασίας μας με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, καθώς, μέσω αυτής, στηρίζουμε με συνέπεια και συνέχεια έναν από τους βασικότερους πυλώνες της ελληνικής οικονομίας. Η επανέναρξη των ταξιδιών, μέσα από τη σταδιακή επαναφορά στην κανονικότητα, μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε καινούργιες δράσεις για την ενίσχυση του κοινού μας στόχου. Η νέα καμπάνια σκοπεύει να αναβαθμίσει το σύνολο του τουριστικού προϊόντος της χώρας, μέσα από την προσέλκυση νέων κοινών, αλλά και την προσφορά ανεκτίμητων εμπειριών στους επισκέπτες της Ελλάδας, αναδεικνύοντας την ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό» επεσήμανε η Άσπα Παλημέρη, Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.