Με τον “Ρατατούη 2” κλείνει η αυλαία του 4ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θήρας και Θηρασιάς

Την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης του διαδικτυακά διανύει το 4ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θήρας και Θηρασιάς καθώς ολοκληρώνεται σήμερα 21 Μαϊου.

Το θεατρικό “Ο Ρατατούης 2” από την Θεατρικό Εργαστήρι Σαντορίνης της Στέλλας Καραμπεροπούλου και συνολικά όλες οι συμμετοχές από όλα τα σχολεία, θα κλείσουν την αυλαία του φεστιβάλ που εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους.

Καθημερινά,  όπως και σήμερα,  από την έναρξη του είχαμε όλοι την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τα έργα των μαθητών,  που μεταδίδει ζωντανά στη σελίδα της  η Θηραϊκή Εταιρεία: thiret.org καθώς και στη σελίδα της  στο fb: https://www.facebook.com/thiret2006,  γνωστοποιώντας τις εικαστικές δημιουργίες των μαθητών.

Στο κανάλι της Θηραϊκής Εταιρείας Επιστημών Γραμμάτων και Τεχνών,  προβάλλονται επίσης τα έργα των παιδιών όπου μπορείτε να τα παρακολουθήσετε.

Δεν σταματά ωστόσο η προβολή των έργων των μαθητών με την λήξη του Φεστιβάλ,  καθώς η Θηραϊκή Εταιρεία ετοιμάζει εκπλήξεις,  που θα δώσουν και πάλι την ευκαιρία σε όλους μας,  να θαυμάσουμε και να απολαύσουμε τις δημιουργίες των μαθητών.

Υπενθυμίζουμε ότι έχετε την δυνατότητα να δείτε τα έργα των παιδιών,  που συμμετέχουν στο 4ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θήρας και Θηρασιάς, στην έκθεση που πραγματοποιείται στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας «Δ. Νομικός»,  στην Βλυχάδα.

Με την τήρηση των μέτρων έως το τέλος του μήνα τα έργα θα είναι στη διάθεση του κοινού.