Λύθηκε οριστικά το πρόβλημα με τις αποδοχές των 88 εργαζομένων του ΓΝ.Θήρας

Μήνυμα για θερμές ευχές στέλνει η Διοίκηση της ΑΕΜΥ ΑΕ για τις γιορτινές μέρες, συμπεριλαμβάνοντας ένα πρόσθετο θετικό και ευχάριστο μήνυμα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση σχετικά με τις εκκρεμότητες των αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών σε 88 νυν και πρώην εργαζόμενους του ΓΝ Θήρας.

Να υπενθυμίσουμε ότι κατά την διάρκεια των προηγούμενων ημερών πολλοί εργαζόμενοι έλαβαν εξώδικα με τα οποία η Διοίκηση της ΑΕΜΥ τους ζητούσε να επιστρέψουν καταβληθέντα ποσά που εισέπρατταν μέσω του μισθού τους από λάθος που υπήρχε στην μισθολογική τους κλίμακα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διοίκησης της ΑΕΜΥ ΑΕ, μετά από προσπάθειες και την συμπαράσταση του Υπουργείου Υγείας,  ψηφίστηκε στη Βουλή νομοθετική ρύθμιση με την οποία εξομοιώνονται οι αποδοχές του ιατρικού προσωπικού του ΓΝΘ με το ειδικό μισθολόγιο του ΕΣΥ δίνοντας έτσι οριστική λύση στο σημαντικότερο πρόβλημα του Νοσοκομείου.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ο παραπάνω νόµος ψηφίστηκε µόνο από τους Βουλευτές του κυβερνώντος κόµµατος, αφήνοντας πραγµατικά εκτεθειμένους τους βουλευτές της αντιπολίτευσης που το καταψήφισαν, παρά τα κροκοδείλια και υποκριτικά δάκρυα που κατά καιρούς έχυσαν για το θέµα.

 

Η Διοίκηση της ΑΕΜΥ ΑΕ εύχεται χαρούµενες γιορτές για όλους και η Καινούργια χρονιά να φέρει Υγεία, δύναµη και αισιοδοξία σε όλους.

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Διοίκησης της ΑΕΜΥ ΑΕ