Η θετική επικοινωνία γονέα- παιδιού, διαδικτυακά από την Κ.Μ.Ψ.Υ. ΝΑ Κυκλάδων

Η ενημέρωση για θέματα που αφορούν την επικοινωνία των γονιών με τα παιδιά αλλά και η θετική προσέγγιση είναι απαραίτητο εφόδιο. Η γνώση πώς να το κάνετε με τον καλύτερο τρόπο, προσφέρεται από τους ειδικούς με στόχο να  σας λύσει απορίες και ίσως να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που μέχρι σήμερα αντιμετωπίζατε τα παιδιά σας.

Αυτό είναι και το νόημα της πρόσκλησης της Κινητής  Μονάδας Ψυχικής Υγείας ΝΑ Κυκλάδων, στη διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα,

«Πως μπορώ να ενισχύσω τη θετική επικοινωνία με το παιδί μου? Η ενεργητική ακρόαση στην επικοινωνία γονέα – παιδιού»

Γονείς και εκπαιδευτικοί παιδιών, προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας (έως και ΣΤ Δημοτικού) καλούνται να ενημερωθούν και να συζητήσουν στη διαδικτυακή ομιλία- εκδήλωση  που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στις 17:30, με εισηγήτρια την Παναγιώτα Τούντα  Κλινική ψυχολόγο, Επιστημονικά υπεύθυνη της Κ.Μ.Ψ.Υ. ΝΑ Κυκλάδων.

Αντίστοιχη ομιλία είχε πραγματοποιηθεί, με φυσική παρουσία στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Νικόδημου στη Νάξο το Νοέμβριο του 2019, με μεγάλη συμμετοχή από την τοπική κοινότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίστηκε να επαναληφθεί διαδικτυακά, ώστε να δώσει την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν και οι κάτοικοι των άλλων νησιών .

Για να συμμετέχετε πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή ΕΔΩ

https://zoom.us/meeting/register/tJcqcuCppzosH93VLZsuJiiVh4My1n4eCrhS

Σημειώνεται ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες και αφορά κατά προτεραιότητα τους κατοίκους των νησιών των ΝΑ Κυκλάδων (Νάξος, Σαντορίνη, Αμοργός, Ίος, Σίκινος, Φολέγανδρος, Ανάφη, Θηρασιά, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Δονούσα, Κουφονήσι).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας ΝΑ Κυκλάδων στο τηλέφωνο: 2285026982