Η Σαντορίνη κρατά τα σκήπτρα της εθελοντικής αιμοδοσίας

“Η Σαντορίνη άρχισε πάλι να προετοιμάζεται για την καθιερωμένη αιμοδοσία του Μαΐου. Ήδη έχουν τοποθετηθεί τα πρώτα πανό που μας προετοιμάζουν ψυχολογικά στο μεγάλο προσκλητήριο αγάπης.

 

Η Σαντορίνη, χρόνια τώρα, από το 1982, κρατά τα σκήπτρα στον τομέα της εθελοντικής αιμοδοσίας και αυτό μας κάνει όλους υπερήφανους. Ιδιαίτερα στην αιμοδοσία του Μαΐου, μέσα στην καρδιά της πανδημίας, αλλά και της έλλειψης αίματος, οι Σαντορινιοί αιμοδότες επέδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους και τη συναλληλία τους στον άγνωστο συνάνθρωπο, που έχει ανάγκη το αίμα τους για να κρατηθεί στη ζωή.

Με την ευκαιρία λοιπόν της αιμοδοσίας που προγραμματίζεται από την Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης για το Μάϊο από τις 8 έως 16 του μήνα, ως παλιός αιμοδότης, παλιός Πρόεδρος της κοινότητας Μεγαλοχωρίου, πατέρας εθελοντών αιμοδοτών και ως διευθυντής του Πτωχοκομείου Θήρας, απευθύνω κάλεσμα σε όλους παλιούς και νέους αιμοδότες, να είναι παρόντες και αυτή τη φορά. Για να καταστεί η τράπεζά μας, η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης ακόμη πιο δυνατή ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί όσους τη χρειάζονται και να τους προσφέρει ανακούφιση.

Βέβαια, δεν θα μπορούσα παράλληλα να μην απευθύνω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους αιμοδότες των δύο νησιών μας, Σαντορίνης και Θηρασιάς, τους στυλοβάτες αυτής της προσπάθειας που με τη διαρκή παρουσία και συμμετοχή τους στα καλέσματα της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης, κατέστησαν την προσφορά τους, παράδειγμα προς μίμηση για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Εύχομαι λοιπόν Καλό Πάσχα σε όλους και δυναμικό παρόν στο Μαγιάτικο προσκλητήριο Αγάπης”.

 

Εμμανουήλ Λειβαδάρος
Διευθυντής Πτωχοκομείο Θήρας

Εδώ αιμοδοτεί ο Εμμανουήλ Λειβαδάρος στο Κ.Υ. Θήρας