Η Δημοτική αρχή και τα ΜΜΕ φέρουν την ευθύνη για την παρουσίαση και όχι την παραποίηση της αλήθειας.

O Δήμαρχος ερμηνεύει την κατάταξη της Σαντορίνης από τον ΕΟΔΥ στον τρίτο βαθμό επικινδυνότητας λόγω  covid – 19 ,ως μέτρο πρόληψης και όχι ως σήμα κινδύνου, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Θηραϊκής Πολιτείας μετά την συνέντευξη του Δημάρχου Αντώνη Σιγάλα σε τηλεοπτικό κανάλι στη Σαντορίνη, στην οποία γίνεται αναφορά και στους χειρισμούς της Δημοτικής Αρχής και των ΜΜΕ για το θέμα των κρουσμάτων στο νησί.

Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση της Θηραϊκής Πολιτείας.

«Η κατάταξη του τόπου μας από τον ΕΟΔΥ στον τρίτο βαθμό επικινδυνότητας λόγω covid 19, που εύλογα επιτείνει την ανησυχία και αγωνία των κατοίκων, δεν φαίνεται να πείθει τον Δήμαρχο ο οποίος στη συνέντευξη του στο Volcano TV την ερμηνεύει ως μέτρο πρόληψης και όχι ως σήμα κινδύνου. Όμως στη σοβαρή περιπέτεια που περνάει ο κόσμος όλος οι πρόχειρες και επιπόλαιες προσεγγίσεις είναι επίσης επικίνδυνες.

Οι παρατάξεις που συγκροτούν την Δημοτική Αρχή καθώς και τα ΜΜΕ φέρουν την ευθύνη για την παρουσίαση και όχι την παραποίηση της αλήθειας, όπως συχνά συμβαίνει.

Η πλαστή εικόνα που ο Δήμαρχος κατά την συνήθειά του κατασκευάζει για όλα τα θέματα, στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να αποβεί εγκληματική.

Η απόφαση να κλείσει το σχολείο του Καμαρίου δεν αφήνει περιθώρια για πολιτικές ακροβασίες».