Επικηρύχθηκαν οι δράστες της επίθεσης κατά του Πρύτανη στην ΑΣΟΕΕ

 

Την επικήρυξη των δραστών της επίθεσης κατά του Πρύτανη της ΑΣΟΕΕ με το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ  αποφάσισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ.Χρυσοχοϊδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης. Στην ανακοίνωση καλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την επίθεση να επικοινωνήσει με την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση  :

Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή εκατό χιλιάδες (100.000) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, για κακουργήματα και πλημμελήματα που διέπραξαν μέλη της οργάνωσης «Πρωτοβουλία μαχητικής αλληλεγγύης» την 29-10-2020 στο γραφείο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους  τηλεφωνικούς  αριθμούς 210-6476243 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου.