Έκθεση φωτογραφίας αφιερωμένη στη μνήμη του φωτογράφου Αντώνη Ελευθεράκη, στην γκαλερί Καστελάνα

“Κάθε φωτογραφία αποτελεί μια πρόταση για το τρόπο που βλέπει ο δημιουργός της τον κόσμο και ταυτόχρονα, για το πως βλέπει τη φωτογραφία σαν τέχνη”.

Με αυτά τα λόγια ανακοινώνει  την έκθεση φωτογραφίας στην οποία θα συμμετέχουν 22 δημιουργοί, με τίτλο «Φωτογραφικές Ιστορίες», η οποία είναι αφιερωμένη στον φωτογράφο Αντώνη Ελευθεράκη, που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας, η Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης( ΦΟΣ).

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα  πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Μαϊου στις 19:00 , στο κέντρο φωτογραφίας Καστελάνα,  στην είσοδο του Καστελίου του Πύργου Θήρας,  και θα πλαισιωθούν μουσικά από την Βίκυ Σταθοπούλου στο πιάνο και την Στέλλα Χατζηδάκη στο τραγούδι.

Η Έκθεση φωτογραφίας στο κέντρο φωτογραφίας Καστελάνα (στην είσοδο του Καστελίου του Πύργου Θήρας) ,  θα διαρκέσει από τις 19 Μαϊου έως και τις 16 Ιουνίου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό,  καθημερινά από τις 10:00 έως 20:00.

Ποιοι θα συμμετέχουν

 

Συνδιοργανώνει η Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης ΦΟΣ, ο Δήμος Θήρας, το Κέντρο Φωτογραφίας ΚΑΣΤΕΛΑΝΑ και η ΕΣΤΙΑ Πύργου, στο Κέντρο Φωτογραφίας – Καφέ ΚΑΣΤΕΛΑΝΑ στον Πύργο.

Λίγα λόγια για την Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης Φ.Ο.Σ. Μαθαίνω να βλέπω, μαθαίνω να φωτογραφίζω

Η φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης είναι μια ερασιτεχνική ανοιχτή ομάδα για όσους αγαπούν την φωτογραφία στο νησί της Σαντορίνης, υπεύθυνος για την φωτογραφική ομάδα είναι ο Κώστας Θεοδωρόπουλος.