Δωρεάν Εφαρμογή- Αυτόματη Συμπλήρωση Βεβαιώσεων Μετακίνησης Εργαζομένων-AutomateCOVID-19Forms

Η ανάγκη συμπλήρωσης των νέων βεβαιώσεων μετακίνησης εργαζομένων έχει προκαλέσει για μια ακόμη φορά πονοκέφαλο στους λογιστές τις υπηρεσίες και τις εταιρείες που υποχρεούνται να τις εκδώσουν .

«Ο φόρτος εργασίας που δημιούργησε η διαδικασία έκδοσης των νέων εντύπων μετακίνησης των εργαζομένων είναι τεράστιος» δηλώνουν οι λογιστές.

Στο πλαίσιο  Digitalsolidarity.gov.gr η εταρεία SRV application από τον Μάρτιο του 2020 δημιούργησε μια ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή, Αυτόματης Συμπλήρωσης Βεβαιώσεων ελεύθερης μετακίνησης εργαζομένων, AutomateCOVID-19Forms, προκειμένου να διευκολύνει τις εταιρείες τους Δήμους και τις Περιφέρειες της Χώρας στη διαδικασία έκδοσης των βεβαιώσεων. Η συγκεκριμένη εφαρμογή προσαρμόστηκε στην έκδοση των νέων εντύπων μετακίνησης και είναι στη διάθεση όσων την χρειάζονται.

Ακολουθώντας μια απλή διαδικασία όπως αναφέρεται  στην εφαρμογή,  μπορείτε να συμπληρώσετε τις φόρμες εύκολα γρήγορα και απλά μειώνοντας τους χρόνους στο ελάχιστο.

Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ανακοίνωσε σήμερα  παράταση για την εφαρμογή των νέων εντύπων Βεβαίωσης μετακίνησης εργαζομένων έως τις 19 Φεβρουαρίου στις 6:00 το πρωί  .

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η επέκταση του διαστήματος εφαρμογής και χρήσης των νέων εντύπων βεβαίωσης κίνησης των εργαζομένων αυτοαπασχολουμένων , ελεύθερων επαγγελματιών, επιτηδευματιών και μελών διοίκησης λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει όλη τη Χώρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, για το διάστημα από τις 15/2/2021 και ώρα 06:00 έως και τις 19/2/2021 και ώρα 05:59, οι εργαζόμενοι μπορούν να μετακινούνται από και προς την εργασία τους και με τα παλαιά έντυπα φόρμες-άδειες κυκλοφορίας εργαζομένου.

 

Η ανάγκη ωστόσο για νέες βεβαιώσεις παραμένει,  αξιοποιήστε την τεχνολογία με την ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

πατήστε στον σύνδεσμο: AutomateCOVID-19Forms.