Δωρεάν εξ αποστάσεως σεμινάρια Επιμόρφωσης και Κατάρτισης για τους κατοίκους των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων

Νέος κύκλος σεμιναρίων στα επιμόρφωσης και κατάρτισης για τους κατοίκους των Κυκλάδων και Δωδεκανήσων

 

Δωρεάν εξ αποστάσεως σεμινάρια για το 2024 ανακοίνωσε το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Γ.Γεννηματάς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο πρώτος κύκλος δωρεάν σεμιναρίων θα ξεκινήσει άμεσα και απευθύνεται στους κατοίκους των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων. Οι θεματικές ενότητες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ενοτήτων όπως ο Τουρισμός & Ξένες Γλώσσες, Αναβάθμιση Γενικών & Ψηφιακών Δεξιοτήτων, Οικονομία& Επιχειρηματικότητα και σχεδιάστηκαν για να ανταποκριθούν στα αρχικά αιτήματα εκπαίδευση από θεσμικούς φορείς και συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο Νότιο Αιγαίο.

Τα σεμινάρια υλοποιούνται στο πλαίσιο των έργων «Δράσεις Ενημέρωσης Επιμόρφωσης και Κατάρτισης» με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κι έχουν στόχο τη διενέργεια εκατοντάδων εκπαιδευτικών δράσεων κάθε χρόνο με τη συμμετοχή χιλιάδων ωφελούμενων.

Πότε ξεκινούν

Τα σεμινάρια που θα ξεκινήσουν άμεσα και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους, στην ιστοσελίδα του ΚΕΚ www.kek-gennimatas.gr, με μέγιστο αριθμό δηλώσεων τα 3 σεμινάρια. Υπενθυμίζεται ότι τα εν λόγω επιμορφωτικά προγράμματα απευθύνονται στο γενικό ενήλικο πληθυσμό των νησιών, ηλικίας 16+, ανεξαρτήτου φύλου, καταγωγής, εκπαιδευτικού επιπέδου ή επαγγελματικής κατάστασης.