Διαδικτυακή διάσκεψη την Πέμπτη για την επικοινωνία του τουρισμού από τον ΣΕΤΕ & Marketing Greece

Διάσκεψη μέσω διαδικτύου για την επικοινωνία του τουρισμού διοργανώνει ο ΣΕΤΕ και η Marketing Greece την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου η οποία θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα διαρκέσει έως τις 18:30 με τίτλο Destination Greece | Communication in challeging times.

Η εγγραφή στο συνέδριο είναι Δωρεάν και όσοι θέλουν να συμμετέχουν πρέπει να ακολουθήσουν το σύνδεσμο : links.destinationgreece.events/registration

Η διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή ομιλητών από τον χώρο του τουρισμού καθώς και τους κ.κ. Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας Ε.Ο.Τ., Γιώργος Χατζημάρκος, Πρόεδρος Επιτροπής Τουρισμού ΕΝ.ΠΕ, Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, Σταύρος Αρναουτάκης, Περιφερειάρχης Κρήτης, Κώστας Μπακογιάννης, Δήμαρχος Αθηναίων, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και Δημήτρης Παπαστεργίου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Τρικκαίων οι οποίοι θα καταθέσουν τις απόψεις τους απαντώντας στα ερωτήματα που τους θέτει η δημοσιογράφος Χριστίνα Πουτέτση (Protagon).

 

Ο ιδιωτικός τομέας του τουρισμού αναμένεται να δώσει πολύτιμο feedback και να διατυπώσει τις θέσεις του για την προβολή της Ελλάδας μέσω έρευνας που εκπόνησε η MRB Hellas στα μέλη του ΣΕΤΕ.

Ο κλάδος της επικοινωνίας και της διαφήμισης θα αναδείξει τη σημασία της στρατηγικής στην επικοινωνία και θα μοιραστεί την τεχνογνωσία του. Καταξιωμένοι επαγγελματίες ο καθένας στον τομέα του από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα δώσουν το παρόν και θα προσπαθήσουν να δώσουν μια νέα προοπτική για την επικοινωνία του τουρισμού την επόμενη μέρα.

Ποιος και για ποιο θέμα θα μιλήσει

 

  • Ο Δημήτρης Μαύρος, Διευθύνων Σύμβουλος MRB Hellas, θα αποκρυπτογραφήσει τις απαντήσεις των μελών ΣΕΤΕ

 

  • Ο βραβευμένος σύμβουλος στρατηγικής Simon Anholt, ιδρυτής & εκδότης του at The Good Country Index, θα αναλύσει τη σημαντικότητα το «nation brand» με συνομιλητή τον δημοσιογράφο Απόστολο Μαγγηριάδη.

 

  • Με επιτυχημένη καριέρα διεθνώς, ο Αντώνης Κόχειλας, Executive Partner, Global Brand Strategy Lead at Ogilvy θα συνομιλήσει με τον επί 32 χρόνια στην πρώτη γραμμή της διαφήμισης.

 

  • O Θανάσης Παπαθανασίου, Πρόεδρο & Eπικεφαλής Δημιουργικού της Frank & Fame για το πως αντέδρασαν τα brands στην πανδημία

 

  • Ο Jeremy Jayce, δημιουργός του Beautiful Destinations, ενός από τα μεγαλύτερα travel online community με 25 εκατ. followers, θα συζητήσει με την Κατερίνα Κατώπη και θα μοιραστεί μαζί μας την οπτική του ως ένας διεθνής traveller

 

  • Ο brand strategist, Peter Economides, μαζί με τον Θανάση Παπαθανασίου και την Ιωάννα Δρέττα, CEO της Marketing Greece, θα ολοκληρώσουν το συνέδριο με τα closing remarks και τα σχόλια τους, και με moderator τη δημοσιογράφο Χριστίνα Πουτέτση (Protagon)

 

Ποιο είναι το πρόγραμμα του συνεδρίου

 

Την εκδήλωση θα προλογίσουν ο Γιάννης Ρέτσος, Πρόεδρος ΣΕΤΕ και ο Χάρης Θεοχάρης, Υπουργός Τουρισμού, ενώ την παρουσίαση του συνεδρίου θα αναλάβει η δημοσιογράφος, Μάιρα Μπάρμπα.

Παρουσίαση online conference: Μάιρα Μπάρμπα, δημοσιογράφος

Χαιρετισμοί
Γιάννης Ρέτσος, Πρόεδρος ΣΕΤΕ
Χάρης Θεοχάρης, Υπουργός Τουρισμού

Μέρος Α απαντούν τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου Χριστίνας Πουτέτση (Protagon) οι:
Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας Ε.Ο.Τ.
Γιώργος Χατζημάρκος, Πρόεδρος Επιτροπής Τουρισμού ΕΝ.ΠΕ, Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου
Σταύρος Αρναουτάκης, Περιφερειάρχης Κρήτης
Κώστας Μπακογιάννης, Δήμαρχος Αθηναίων
Κωνσταντίνος Ζέρβας, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης
Δημήτρης Παπαστεργίου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Τρικκαίων

Μέρος Β παρουσίαση έρευνας στα μέλη ΣΕΤΕ
Δημήτρης Μαύρος, Διευθύνων Σύμβουλος MRB Hellas

Μέρος Γ συνεντεύξεις
Simon Anholt, Founder and Publisher at The Good Country Index συνομιλεί με τον Απόστολο Μαγγηριάδη, πολιτικό συντάκτη

Αντώνης Κόχειλας, Executive Partner, Global Brand Strategy Lead at Ogilvy συνομιλεί με τον Θανάση Παπαθανασίου, Πρόεδρο & Eπικεφαλής Δημιουργικού Frank & Fame

Jeremy Jauncey, Founder, Chief Executive Officer at Beautiful Destinations συνομιλεί με την Κατερίνα Κατώπη

Closing Remarks
Peter Economides, Brand Strategist at Felix BNI
Θανάσης Παπαθανασίου, Πρόεδρος & Επικεφαλής Δημιουργικού Frank & Fame
Ιωάννα Δρέττα, CEO Marketing Greece
moderator: Χριστίνα Πουτέτση, δημοσιογράφος (Protagon)