Δέσμευση για συντήρηση των σχολικών μονάδων και δημιουργία γηπέδου 5χ5 στη Φολέγανδρο

 

Δέσμευση για την πλήρη συντήρηση όλων των σχολικών μονάδων του νησιού της Φολεγάνδρου, μέσω της απόφασης της Περιφερειακής Αρχής για αύξηση της χρηματοδότησης προς τον Δήμο, προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες στα εκπαιδευτικά συγκροτήματα ανακοίνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Γ.Λεονταρίτης.

Ο κ.Λεονταρίτης βρίσκεται από χθες στη Φολέγανδρο και συναντήθηκε με την Δήμαρχο Ευθαλία Παπαδοπούλου και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Παράλληλα μετά από επιτόπια αυτοψία δεσμεύθηκε ότι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων θα αναλάβει να ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες (ολοκλήρωση μελετών – δημοπράτηση και παρακολούθηση) για την κατασκευή ενός γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5 στο νησί, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι στερείται οποιουδήποτε χώρου άθλησης στο συγκεκριμένο άθλημα, ενώ ανακοίνωσε την πρόθεση της Περιφέρειας να επισκευάσει τις φθορές που έχει υποστεί το γήπεδο Volley και basket.

 

Σήμερα το πρωί ο κ. Λεονταρίτης επιθεώρησε το έργο της διαγράμμισης του επαρχιακού οδικού δικτύου του νησιού, μετά την ολοκλήρωση των σχετικών εργασιών, ενώ επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο, το Γυμνάσιο, το Περιφερειακό Ιατρείο και το Αστυνομικό Τμήμα του νησιού.