Είσοδος του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας

Αύριο Κυριακή στις 11πμ η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας- Κάλεσμα σε όλους τους φορείς και τους κατοίκους

Αύριο Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, η Συντονιστική Επιτροπή Πολιτών Θήρας,  της Σαντορίνης,  καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας,  αγωνιώντας για το παρόν και το μέλλον του Νοσοκομείου.

 

Το κάλεσμα είναι ανοιχτό και απευθύνεται  σε “όλους τους φορείς και συλλόγους του νησιού , τις δημοτικές παρατάξεις, την τοπική αυτοδιοίκηση, τον Δήμαρχο, τον Έπαρχο και τους βουλευτές που συμμερίζονται την αγωνία  και συντάσσονται με τον στόχο της Συντονιστικής Επιτροπής Πολιτών Θήρας να παρευρεθούν και να στηρίξουν έμπρακτα τον αγώνα  για ένα Νοσοκομείο αντάξιο των προσδοκιών μας, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

 

Στόχος είναι ένα ΔΗΜΟΣΙΟΔΩΡΕΑΝ – ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΟ – ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ Γ.Ν.Θήρας ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΙ ΝΗΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΡΑΣ.

 

Η απρόσκοπτη παροχή ποιοτικών υπηρεσιών Υγείας σημαίνει ΖΩΗ. Η προάσπιση της ΥΓΕΙΑΣ θα μας βρίσκει πάντα ενωμένους, καταλήγει το κάλεσμα- πρόσκληση  της Συντονιστικής Επιτροπής Πολιτών Θήρας.

 

!”