Αντώνης Σιγάλας: Η αντιπολίτευση απέχει από την συζήτηση κρίσιμων θεμάτων

 

Ανεύθυνη και επιζήμια για το νησί χαρακτήρισε τη στάση της αντιπολίτευσης, ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας μετά το τέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στη δήλωση που δημοσίευσε αναφέρει:

«Για μια ακόμη φορά η μείζων μειοψηφία με τη στάση της στο Δημοτικό Συμβούλιο προσπαθεί να υποβαθμίσει την λειτουργία του ανώτερου συλλογικού οργάνου του Δήμου.

Με αβάσιμα και έωλα επιχειρήματα απέχει από την συζήτηση κρίσιμων θεμάτων που αφορούν στη λειτουργία του Δήμου και στην υλοποίηση σημαντικών έργων για το νησί μας, όπως αυτό της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού.

Η στάση αυτή εκτός από ανεύθυνη είναι και επιζήμια για το νησί μας.

Επιβεβαιώνεται έτσι ο ισχυρισμός μας ότι πρόκειται για υπονομευτική αντιπολίτευση, η οποία ως μοναδικό στόχο έχει να θέσει εμπόδια στην λειτουργία του Δήμου.

Στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, η αντιπολίτευση απείχε απ΄ όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης επιδεικνύοντας ενδιαφέρον, μόνο για την συμμετοχή της στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΘ.  Άρα η μάχη είναι για την καρέκλα.

Τους παραδίδουμε στην κρίση των Σαντορινιών και δηλώνουμε ότι εμείς θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε θεσμικά με σεβασμό στην εντολή των Σαντορινιών και προσήλωση στην νομιμότητα», καταλήγει η δήλωση του Δημάρχου Θήρας.