Ανοίγει πάλι η πλατφόρμα για Δωρεάν σεμινάρια εκπαίδευσης στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του Τουρισμού

Ανοίγει και πάλι 18 & 19 Ιουνίου η πλατφόρμα για εγγραφές στα Δωρεάν σεμινάρια εκπαίδευσης στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του Τουρισμού από το ΚΕΚ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ .

Στις 18 Ιουνίου από τις 9:00 το πρωί εώς τις 19 Ιουνίου στις 21:00 όσοι ενδιαφέρονται από όλα τα νησιά της Περιφέρειας και δεν πρόλαβαν τον α’ κύκλο των εγγραφών, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα www.katartisi-pnai.gr.

Οι συμμετέχοντες θα ειδοποιηθούν με e-mail ή sms για την ημερομηνία διεξαγωγής των σεμιναρίων, τα οποία θα ξεκινήσουν από τις 22 Ιουνίου.

Τα προγράμματα των σεμιναρίων θα καλύψουν πλήρως τα Πρωτόκολλα του τουριστικού κλάδου για τις βασικές κατηγορίες:

• Ξενοδοχειακού Κλάδου/Τουριστικά Καταλύματα/Κατασκηνώσεις

• Επισιτιστικού Κλάδου/Εστιατόρια/Καφέ/Μπαρ

• Μεταφορές Προσώπων (Rent a car, τουριστικά λεωφορεία κλπ.)

Εκπαιδευτές των σεμιναρίων είναι επόπτες Δημόσιας Υγείας, πιστοποιημένοι εκπαιδευτές του ΕΦΕΤ καθώς και εκπαιδευτές ξενοδοχειακών και τουριστικών επαγγελμάτων.

Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων και το τεστ γνώσεων, οι συμμετέχοντες θα λάβουν ηλεκτρονικά, Βεβαίωση Παρακολούθησης σε δύο γλώσσες Ελληνικά, Αγγλικά.

Αναλυτικές πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα του Κ.Ε.Κ. της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου www.katartisi-pnai.gr και κατά την εγγραφή στην πλατφόρμα.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, κατά τον πρώτο κύκλο εγγραφών στα σεμινάρια από τ είχαν εγγραφεί 18.040 ενδιαφερόμενοι. Μέχρι σήμερα, 17 Ιουνίου, έχουν πραγματοποιηθεί τα σεμινάρια για 14.200 επαγγελματίες ενώ μέχρι την Κυριακή 21 Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί η τηλεκατάρτιση και των 18.040 αιτούντων.